Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Bajki  (Przeczytany 2584 razy)
agstar
uzależniona(y)

Odp: Bajki
« Odpowiedz #10 : Luty 02, 2010, 16:16:12 »

Michałek za to uwielbia teletubisie. Kupiłam mu 4 figurki- myślałam, że nie będzie się nimi bawił- a on nawet budując wieże z klocków, wykańczał szczyty tubisiami. Zaczął się na szczęście interesować innymi bajkami, teraz ma dwa odcinki krecika, które lubi ( z chyba 40 tylko 2 hihi i potrafi uprzeć się na jeden i oglądać go w kółko 6 razy).
Dzieci: Michałek (3 lata);
Oska_81
nowa(y)

Odp: Bajki
« Odpowiedz #11 : Luty 05, 2010, 23:19:16 »

U mnie podobnie czasem popatrzy na Teletubisie, czy Dobranocny ogród, ale Kamil ogólnie lubi bajki gdzie są jakieś pojazdy np. Traktor Tom, czy ostatnio zafascynował się Thomasem, ale ogólnie to fascynacja szybko mija. Lubił bardzo na Ceebeebies jak było kiedyś Boogie beebies to takie śpiewanie z pokazywaniem.Super sprawa zawsze bawiliśmy się razem.Próbowałam mu kiedyś czytać, ale jeszcze za szybko nie interesuje się tylko wyrywa mi książkę, żeby się nią bawić  Duży uśmiech   

pozdrawiam
Dzieci: Kamilek (3 lata);
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.