Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: skaza białkowa  (Przeczytany 5872 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
aniaa
entuzjastka(a) forum

Odp: skaza białkowa
« Odpowiedz #10 : Grudzień 09, 2009, 13:34:04 »

cześć wejdz na strone bebiko tam jest chyba napisane o mleku sojowym , wiem napewno że tej firmy jest mleko sojowe dla dzieci. jeżeli tam nie znajdziesz to poszukaj na stonie aptek. pozdrawiam i powodzenia.
Dzieci: amelka (5 lat); alan (32 miesiące);
AsiaK
nowa(y)

« Odpowiedz #11 : Wrzesień 27, 2010, 12:26:51 »

Dzień dobry, u nas  uczulenie na krowie mleko pojawiło się niedawno, próbowaliśmy mleka sojowego, ale nie chce, a zaczęłam martwić się o jej kosteczki, bo też dosyć szybko rośnie, lekarz powiedział bym podawała witaminy, ale nie wiem czy to prawidłowy sposób, a także co warto...Może coś byście poleciły?
agstar
uzależniona(y)

« Odpowiedz #12 : Wrzesień 27, 2010, 15:31:03 »

Michał też krowiego mleka nie mógł, ale za to mógł jogurty, serki i kefir. Spróbuj, może Tobie też się uda z zamiennikami.
Dzieci: Michałek (3 lata);
Ewi86
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #13 : Wrzesień 28, 2010, 07:43:58 »

Nasz maluch ma pół roku i ku naszemu zdziwieniu dopiero niedawno pokazało się parę krostek. Lekarz powiedział, że to skaza białkowa. Niedawno zaczęłam dawać Emilowi kaszkę mleczno ryżową i lekarz powiedział że to od tego. Jest to uczulenie na białko mleka krowiego - tylko łagodne. Mimo wszystko ja mogę jeść dalej nabiał jak wcześniej. Teraz już krostek nie ma, nie pojawiają się nowe, a ja jem jak dawniej.
Dzieci: Emil (25 miesięcy);
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.