Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 ... 5 6 7 8 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: kupie mleko od mamy karmiacej!  (Przeczytany 30294 razy)
Kinga 21
nowa(y)

sprzedam mleko od mamy karmiacej!
« Odpowiedz #60 : PaĹşdziernik 17, 2011, 16:05:01 »

Witam, mieszkam we Wrocławiu, obecnie odstawiam coreczke od piersi i przyzwyczajam do butelki, niestety nie chce z niej pić, moje mleko się marnuje,a ja by podtrzymać laktacje musze ję ściągać. Mam trochę mleka i mogę pomóc mamie ktora potrzebuje kobiecego mleka dla swojej dzidzi. Moja córeczka ma 8 mies jeszcze ani razu nie chorowała. Nie piję ani nie palę, odżywiam się zdrowo, nie piję napojów gazowanych by nie powodować boli  brzuszka u maluszka.  mój mail kingasmerf@interia.pl
jtk
nowa(y)

Odp: kupie mleko od mamy karmiacej!
« Odpowiedz #61 : PaĹşdziernik 29, 2011, 08:03:58 »

Witam
karmię córkę piersią i odciągałam nadmiar pokarmu, aby karmić nim
córkę po powrocie do pracy. Okazała się, iż córka nie chce jeść ani
rozmrożonego mleka ani mleka następnego.
Szkoda wrzucić teraz to mrożone mleko. Jeśli jest jakaś mama zainteresowana to mogę przekazać moje zapasy.
Odbiór z Łodzi. Nie piję, nie palę, utrzymuję dietę w trakcie karmienia.
Kontakt mailowy jtkarasek@o2.pl
owczak
nowa(y)

Sprzedam mleczko dla maluszka
« Odpowiedz #62 : Grudzień 01, 2011, 12:39:35 »

Witam wszystkie mamy chcące mieć zdrowe swoje pociechy,
sprzedam własne mleko, jestem mamą 6 miesięcznej dziewczynki. Dbam o siebie oraz zwracam uwagę na to, co jem. Nie palę papierosów, nie spożywam alkoholu. Mieszkam w okolicy Góry Kalwarii (woj. mazowieckie), kontakt do mnie, mail: owczak@o2.pl,
pozdrawiam,

AgusiaW
nowa(y)

« Odpowiedz #63 : Styczeń 30, 2012, 11:10:16 »

witam! Zostałam po raz drugi mamą i mam nadmiar mleka które muszę wylewać do zlewu dlatego chętnie odsprzedam nadmiar potrzebującej mamie. Nie pale, nie pije alkoholu ani kawy i trzymam dietę lekkostrawną i nie uczulającą. proszę o kontakt na maila aga.wasowicz25@gmail.com 
Warszawa
adziek1
nowa(y)

« Odpowiedz #64 : Marzec 20, 2012, 08:47:54 »

Witam,
Jestem mamą 6 miesięcznej córeczki. Mam duży zapas zamrożonego mleka, chętnie odstąpię, szkoda wyrzucić. Jestem osobą nie palącą, nie pijącą. Cały czas jestem na diecie. Mała cały czas pije moje mleko Uśmiech ale nie da rady wypić nadwyżek.
Proszę o kontakt na maila adziek1@o2.pl - Warszawa
karina11
nowa(y)

« Odpowiedz #65 : Marzec 29, 2012, 08:40:53 »

Witam,

Jestem niepijącą, niepalącą mamą, dziecka które zdrowo rośnie. Sprzedam nadmiar mleka. Chętnych proszę o wiadomości na priv.
hec
nowa(y)

« Odpowiedz #66 : Kwiecień 06, 2012, 07:18:26 »

CHETNIE KUPIE MLECZKO OD PANI KTURA MA NADMIAR
s03_88
nowa(y)

« Odpowiedz #67 : Kwiecień 09, 2012, 16:41:37 »

Bardzo chętnie zostanę mamką.

NIE PALĘ, NIE PIJĘ, DBAM O SIEBIE, ZWRACAM UWAGĘ NA TO CO JEM I W JAKICH ILOŚCIACH. Karmię cały czas mojego synka i nigdy nie cierpiał z powodu dolegliwości typowych dla niemowlaków typu wzdęcia czy kolka - Twoje dziecko też na pewno nie będzie. Jestem z Pułtuska, dwa razy w tygodniu bywam w Warszawie.

Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: metka-17@o2.pl
magdalena
nowa(y)

« Odpowiedz #68 : Kwiecień 17, 2012, 12:32:02 »

Witam,

jestem mamą dwumiesięcznego synka i prawie dwuletniej córeczki. Synek najada się do syta (obecnie waży 5,5 kg i jest w 90 centylu), ja natomiast mam nadmiar pokarmu, co podobno jest typowe przy drugim i kolejnych dzieciach.

Chętnie sprzedam nadmiar - Warszawa (Mokotów).

Nigdy nie paliłam, nie piję, jem zdrowo - to co ja je też moja dwuletnia córeczka - bez potraw smażonych i wzdymających, w zasadzie bez soli, z niewielką ilością nabiału, jem dużo ryb morskich.

Córka wykarmiona naturalnie - okaz zdrowia, miała do tej pory jeden raz katar, nigdy nie brała żadnego antybiotyku. Synek również nie choruje, nie ma wzdęć ani kolek.

Jestem zdrowa, mam komplet badań sprzed dwóch miesięcy, mogę też wykonać wszystkie dodatkowe badania na życzenie.

Pozdrawiam, Magda - hejoo@o2.pl

sylwana
super mama

« Odpowiedz #69 : Kwiecień 18, 2012, 13:57:39 »

a ja się tak trochę dziwię
raz że kupujecie mleko od nieznanych osób by potem karmić nim swoje dzieci
dwa ze mleko sprzedajecie
a gdybyście potrzebowały krew to tez byście ja tak kupiły przez internet od nieznanej osoby?
to takie pytania retoryczne, nie oczekuje na nie odpowiedzi - raczej ku refleksji
Dzieci: Ulka (7 lat);
Strony:
1 ... 5 6 7 8 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.