Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: dziecko a telefon komórkowy  (Przeczytany 3740 razy)
maminka
Nasz aniołek.
nowa(y)

Odp: dziecko a telefon komórkowy
« Odpowiedz #10 : Listopad 27, 2011, 20:34:14 »

A ja mam jeszcze za małe dziecko, ale jak mówią dziewczyny jeśli kupisz jej taki dla dzieci będą się z niej śmiały.Najlepiej kup normalny (ale jakiś taki nie zastary model) jakiś nie dotykowy ale nie też jakąś starą nokie.
Dzieci: Maja (10 miesięcy);
maminka
Nasz aniołek.
nowa(y)

« Odpowiedz #11 : Listopad 27, 2011, 20:36:54 »

Mariuszek to i lepiej powiem u nas na szkoleniu był pokazany filmik jak klasa sms-owała z nauczycielem i wszyscy z wszystkimi.Więc nie w tym rzecz.Musisz wyjaśnić dziecku że na lekcjach nie używa się telefonów itp.
Dzieci: Maja (10 miesięcy);
emiliap
rozmowna(y)

« Odpowiedz #12 : Styczeń 13, 2012, 18:18:30 »

jak wcześniej pisałam był taki okres w życiu mego brzdąca ale szybko minął teraz gdy telefon drzwoni syn mnie tylko o tym powiadami.
Dzieci: Filipek (3 lata);
Kidek
osesek
*

« Odpowiedz #13 : Styczeń 26, 2012, 13:34:18 »

Moim zdaniem wszystko zależy od tego w jakim wieku znajduje się dziecko,bo nie jestem zwolenniczką aby zbyt wcześnie kupować telefon komórkowy. Chyba najgorsza jest ta presja rówieśników w szkole.
słodziakowie
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #14 : Luty 10, 2012, 15:27:48 »

Na pewno to nie jest dobry powód.

Zgadzam się,że taki dzieciecy telefon to nie dla 12-latka raczej dla babci i dziadka.
Moja 4-latka sama nauczyła się odbierać mojego nowego smartfona oraz telefonować i robić zdjecia, a na taty włącza sobie gierki...
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.