Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Twoje dziecko Twoja kopia?  (Przeczytany 2463 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
aliganza_fashion_lover
nowa(y)

Twoje dziecko Twoja kopia?
« : Grudzień 02, 2009, 10:32:44 »

Ostatnio bardzo popularne wśród gwiazd jest ubieranie swoich dzieci w podobnym stylu do swojego. Wśród dzieciaków można było więc zobaczyc koszule w krate, sukienki czy buty na obcasie. Coraz częściej można zaobserwowac w sklepach te same rzeczy dla mamy i dzieci tylko w odpowiednich rozmiarach.

Co o tym sądzicie? Lubicie stroic swoje dzieci lub ubierac je tak jak siebie? Mi sie to bardzo podoba i od razu się uśmiecham na ulicy jak widze tak dopasowaną mamę i dziecko.

Tutaj przykładowe zestawy,który udało mi się zrobic

I cos dla taty

EDYTA830108
nowa(y)

Odp: Twoje dziecko Twoja kopia?
« Odpowiedz #1 : Grudzień 03, 2009, 14:00:07 »

MYSLE ZE TO FAJNIE WYGLADA
Zimkam
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #2 : Lipiec 16, 2010, 16:37:37 »

Przyznam sie ze calkiem nieswiadomie zdarza mi sie ubrac starsza corke podobnie do mnie. Mamy takie same czarne haremki, jeansy i trampki, do tego t-shirt i wygladamy podobnie Uśmiech

Zupelnie natomiast nie podobaja mi sie buty na obcasie dla dziewczynek, porazka totalna :/
Dzieci: Alexandra (5 lat); Marta (3 lata);
kinga
nowa(y)

« Odpowiedz #3 : Listopad 09, 2011, 16:24:43 »

Też mi się czasem zdarza ubrać Julkę w ciuchy, które sama chciałabym mieć, tylko nie mogłam znaleźć większego rozmiaru Mrugnięcie Ale zdecydowanie częściej staram się kupować ciuchy, które są stricte dziecięce. Nie chce narzucać małej mojego stylu.
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.