Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: BEBILON PEPTI 2  (Przeczytany 10893 razy)
asia
nowa(y)

Odp: BEBILON PEPTI 2
« Odpowiedz #10 : Styczeń 21, 2010, 22:38:33 »

Ja uważam że tak naprwadę że trzeba dziecko uzależnić do mleka krowiego. Tylko tak naprawdę przechodziliśmy z mężę gechennę jeżeli chodzi o pierwsze dziecko jak skończyła 1,5 roku zaczeliśmy jej podawać mleko krowie. Ale po jakimś czasie kończyło  się to kaszlem aż do wymiotów. Nie potrafiła mówić co jej jest tylko pokazywała na szyje czyli gardło że ją tam boli - drapie i męczyła się z tym kaszlem. Noce były nie przespane. Uważam że na noc nie ma potrzeby podawać dziecku mleka krowiego, bo wiadomo że będzie smakować, bo dosypujemy pół łyżeczki cukru i jest słodkie. I dlatego właśnie uważam że eksperymenty na dzieciech można robić tylko wtedy kiedy potrafią mówić co się dzieje? Pozdrawiam. Ogólnie człowiek zmienia się co 7 lat - może mojej córce wszystko się zmieniło - może wyrosła. NIE WIEM.   Pozdrawiam
Axa
Gość
« Odpowiedz #11 : Styczeń 22, 2010, 15:40:41 »

A czy twoje dziecko ma stwierdzoną alergię przez  alergologa czy lekarza pierwszego kontaktu ?
asia
nowa(y)

« Odpowiedz #12 : Styczeń 22, 2010, 20:52:18 »

Tak miała stwierdzoną przez panią alergolog, nawet byliśmy w BIOMED na tak zwanych kulkach trzymanych w rączkach dziecka - też miało pomóc. Wydaje mi się że jest już teraz lepiej ma 8 lat i już nie ma takich nerów i nie przespanych nocy, podajemy jej na wiosne i zimę cleratinę na noc po pół tabletki i kaszlu nie ma. A choruje nam raz do roku co faktycznie ma gorączkę to przecież wiadomo że to nie jest alergia. Pozdrawiam
aniaa
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #13 : Styczeń 23, 2010, 15:47:18 »

moja lekarka stwierdzila że mój mały ma skaze białkowa ale alergolog nie i tak teraz myśle że chyba sie myliła bo od 2 dni daje mojemu małemu raz dziennie po 100ml. mleka bebiko i odziwo nic nie wyskakuje. Uśmiech
Dzieci: amelka (5 lat); alan (32 miesiące);
aniaa
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #14 : Styczeń 23, 2010, 20:16:32 »

dziękuje za odpowiedz a co sądzicie o mleku sojowym? Niezdecydowany
Dzieci: amelka (5 lat); alan (32 miesiące);
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.