Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Owłosione nogi  (Przeczytany 6758 razy)
aniaa
entuzjastka(a) forum

Odp: Owłosione nogi
« Odpowiedz #10 : Czerwiec 30, 2010, 11:42:02 »

ja myśle że jeżeli owłosienie jest ma ło widoczne to idzie przeżyć ale jak jest gęsty czarny las to dla mnie ble!
Dzieci: amelka (5 lat); alan (32 miesiące);
Ewi86
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #11 : Czerwiec 30, 2010, 16:11:55 »

Mojemu mężowi jest wszystko jedno czy mam wydepilowane nogi czy nie. W końcu i tak ma świadomość, że tam rosną włosy. A jeśli chodzi o mnie to uważam, że to jest sprawa indywidualna. Jeśli ktoś nie ma ewidentnie mocnego owłosienie to może sobie darować golenie. Według mnie to sama natura i owłosienie na nogach nie powinno budzić niczyjego zdziwienia. W końcu jak ktoś je albo idzie do łazienki to nikt wpada w zdziwienie czy oburzenie. A poza tym mężczyźni chodzą z owłosionymi nogami i jakoś paniki nie ma. Duży uśmiech
Dzieci: Emil (25 miesięcy);
lluk
Gość
« Odpowiedz #12 : Lipiec 16, 2010, 18:14:24 »

ja tez bardzo lubie kobiety z owłosieniem na nogach jesli jakas kobieta ma ochote sie z ze mna umówic i ma owłosienie na nogach i jest z jeleniej góry to prosze pisac na adres lukas8413@vp.p, a napewno sie odezwe
Zimkam
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #13 : Lipiec 16, 2010, 22:41:42 »

A to dobre, nie myslalam ze znajdzie sie jeszcze jakis amator owlosionych nozek  Chichot
Ja dla mnie to nie przejdzie, mimo ze sama mam delikatne, jasne i stosunkowo rzadkie owloscienie to i tam malo estetycznie mi to wyglada jak jest.

Nie oburza mnie widok zarosnietych nog, ale wg mnie malo "smacznie" to wygada, tym bardziej busz pod pachami  Mrugnięcie
Dzieci: Alexandra (5 lat); Marta (3 lata);
ita
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #14 : Lipiec 17, 2010, 11:59:28 »

Panowie - chyba sobie żartujecie! Naprawdę kręcą Was owłosione nogi, czy się po prostu nabijacie??
Oczywiście każdy może mieć swoje zdanie i swoje upodobania, ale jak dla mnie depilacja równa się z dbaniem o siebie. Ogolone nogi czy paszki wyglądają schludniej no i człowiek mniej się chyba poci.  A co do krosteczek po depilacji - można temu zaradzić, jest wiele sposobów depilacji.
Dzieci: Kacperek (30 miesięcy);
duinma
osesek
*

« Odpowiedz #15 : Czerwiec 29, 2011, 14:15:22 »

Nie wyobrażam sobie nie ogolić nóg. Robię to jak tylko poczuję że nie są gładkie. Taka mania :/
jura
nowa(y)

« Odpowiedz #16 : Wrzesień 06, 2011, 14:53:00 »

Ja również tak mam, golę nogi chyba codziennie, jeśli nie czuję że są gładkie jak w reklamie to chowam je.. Język
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.