Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 2 3 4 ... 7 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Zrzucic kilogramy  (Przeczytany 13762 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
sylwana
uzależniona(y)

Odp: Zrzucic kilogramy
« Odpowiedz #10 : Luty 03, 2010, 16:24:33 »

matko ...wagi nie mam  Mrugnięcie
Dzieci: Ulka (6 lat);
*aneta*
uzależniona(y)

« Odpowiedz #11 : Luty 03, 2010, 16:29:05 »

Ojjjj, waga bedzie niezbedna! Mnie codzienne wazenie kiedys baaardzo  motywowalo, a wlasnie sie przed chwila dowiedzialam ze z dyszki nam sie 11 zrobilo Szok Szok Szok

Dzieci: Alex (3 lata); Alicia (13 miesięcy);
marti
rozmowna(y)

« Odpowiedz #12 : Luty 03, 2010, 18:26:15 »

A wiecie myślałam ostatnio o założeniu podobnego wątku, ale kompa mieliśmy w naprawie...A tu patrzę taki wątek! Duży uśmiech Przytyłam w ciąży 22 kg.Karmiłam piersią i bardzo się cieszyłam, bo tak szybko schudłam!!!w ciągu 3 miesięcy brakowało mi tylko 4 kg do wagi sprzed ciąży!Jednak kiedy przestałam karmić to w ciągu miesiąca zgrubłam.Teraz ważę o 10 kilo więcej niż przed ciążą:(To było niemiłe przeżycie. mój mały wypijał ze mnie dużo dużo wszystkiego:)a po zakończeniu karmienia to wszystko się odłożyło...Eh.Mam zamiar od marca zrzucić 5 kg.Bo o 10 nawet nie marzę.5 kg na początek.Ale ja mam w planie radykalną dietkę ;DNarazie się do niej przygotowuję tak, że nie jem po 18.I już 2 tydz  spoko:)
Dzieci: Stasio (3 lata);
karlinka
super mama

« Odpowiedz #13 : Luty 03, 2010, 19:01:20 »

O rety Marti nie strasz mnie Szok Jak sobie pomyślę, że po zakończeniu karmienia zacznę tyć, to aż ciarki mnie przechodzą Szok
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"

Dzieci: Dominik (3 lata);
marti
rozmowna(y)

« Odpowiedz #14 : Luty 03, 2010, 20:15:12 »

Karlinko droga nie martw się na zapas:)Mam trzy koleżanki z dzieciakami w wieku mojego słonka i żadna tak nie miała jak ja:)albo nie schudły podczas karmienia, albo schudły i tak jużim zostało.Ja tylko tak dziwnie...Smutny
Dzieci: Stasio (3 lata);
karlinka
super mama

« Odpowiedz #15 : Luty 03, 2010, 20:44:49 »

Uff Marti już mi lepiej Mrugnięcie ale wiesz czytając Twojego posta przypomniałam sobie, że moja koleżanka też tak miała: karmiła-schudła, przestała-przytyła. Jej córka ma już 10 lat, a jej jakoś te kilogramy zostały, a słodyczy nie je, bo nie lubi...

EmilkaG
osesek
*

« Odpowiedz #16 : Luty 04, 2010, 17:00:38 »

Cześć dziewczyny, czytam o tym jak objadacie się czekoladą i orzeszkami i cieknie mi ślinka. Ja w ciąży przytyłam ok. 20 kg do  zrzucenia zostało mi 16, 4 już się pozbyłam ( byłoby więcej ale były Święta),  jestem już 8 miesięcy po porodzie i muszę zrzucić 12 kg (albo chociaż połowę tego) do lata (taki cel sobie postawiłam), tylko jak to zrobić........ słodyczy nigdy zbyt dożo nie jadłam, jeśli czekolada to 2-3 kostki mi wystarczą, wypijam ze trzy herbaty zielone dziennie (tak już mam), piję wodę mineralną, nie jadam po 18, a waga stoi w miejscu, od lutego zaczęłam ćwiczyć,może coś z tego będzie trzymajcie kciuki
Dzieci: BARTEK (32 miesiące);
karlinka
super mama

« Odpowiedz #17 : Luty 04, 2010, 18:31:34 »

Ojej, to faktycznie nie jest Ci lekko...trzymam kciuki za Ciebie Emilko  Uśmiech

Oska_81
nowa(y)

« Odpowiedz #18 : Luty 04, 2010, 23:37:25 »

Witam! Ja w ciąży przytyłam mało tylko 10 kg.Waga szybko spadała co prawda, ale niestety przestałam karmić(bo już po trzech miesiącach  Smutny ) i teraz znów ważę tyle co w ciąży.Ja chciałabym zgubić właśnie te 10 kg Uśmiech Ciężko będzie, ale musi się udać w tym roku same wesela mi się szykują.Moim problemem jest późne jedzenie.Siedzą teraz prze kompie ale myślę o jedzeniu  Duży uśmiech Słodycze też lubię ale nie jem ich aż tak często.Trzymam za was kciuki   Uśmiech

Karlinka widzę że mamy dzieci w podobnym wieku

pozdrawiam
Dzieci: Kamilek (3 lata);
karlinka
super mama

« Odpowiedz #19 : Luty 05, 2010, 08:13:43 »

Dokładnie w tym samym  Uśmiech Oska czy Ty też tak ciężko wspominasz, to upalne lato 2008r., bo dla mnie to był koszmar, no ale Ty dużo mniej przytyłaś, to może lepiej sobie radziłaś w upały. Pozdrawiam.
Ja też lubię w nocy jeść Uśmiech

Strony:
1 2 3 4 ... 7 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.