|
sylwana
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 03, 2010, 16:24:33 » |
|
matko ...wagi nie mam 
|
|
Dzieci: Ulka (6 lat);
|
|
|
|
*aneta*
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 03, 2010, 16:29:05 » |
|
|
|
Dzieci: Alex (3 lata); Alicia (13 miesięcy);
|
|
|
|
marti
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 03, 2010, 18:26:15 » |
|
A wiecie myślałam ostatnio o założeniu podobnego wątku, ale kompa mieliśmy w naprawie...A tu patrzę taki wątek!  Przytyłam w ciąży 22 kg.Karmiłam piersią i bardzo się cieszyłam, bo tak szybko schudłam!!!w ciągu 3 miesięcy brakowało mi tylko 4 kg do wagi sprzed ciąży!Jednak kiedy przestałam karmić to w ciągu miesiąca zgrubłam.Teraz ważę o 10 kilo więcej niż przed ciążą:(To było niemiłe przeżycie. mój mały wypijał ze mnie dużo dużo wszystkiego:)a po zakończeniu karmienia to wszystko się odłożyło...Eh.Mam zamiar od marca zrzucić 5 kg.Bo o 10 nawet nie marzę.5 kg na początek.Ale ja mam w planie radykalną dietkę ;DNarazie się do niej przygotowuję tak, że nie jem po 18.I już 2 tydz spoko:)
|
|
Dzieci: Stasio (3 lata);
|
|
|
|
karlinka
|
 |
« Odpowiedz #13 : Luty 03, 2010, 19:01:20 » |
|
O rety Marti nie strasz mnie  Jak sobie pomyślę, że po zakończeniu karmienia zacznę tyć, to aż ciarki mnie przechodzą 
|
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"  Dzieci: Dominik (3 lata);
|
|
|
|
marti
|
 |
« Odpowiedz #14 : Luty 03, 2010, 20:15:12 » |
|
Karlinko droga nie martw się na zapas:)Mam trzy koleżanki z dzieciakami w wieku mojego słonka i żadna tak nie miała jak ja:)albo nie schudły podczas karmienia, albo schudły i tak jużim zostało.Ja tylko tak dziwnie... 
|
|
Dzieci: Stasio (3 lata);
|
|
|
|
karlinka
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 03, 2010, 20:44:49 » |
|
Uff Marti już mi lepiej  ale wiesz czytając Twojego posta przypomniałam sobie, że moja koleżanka też tak miała: karmiła-schudła, przestała-przytyła. Jej córka ma już 10 lat, a jej jakoś te kilogramy zostały, a słodyczy nie je, bo nie lubi...
|
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"  Dzieci: Dominik (3 lata);
|
|
|
EmilkaG
osesek
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 04, 2010, 17:00:38 » |
|
Cześć dziewczyny, czytam o tym jak objadacie się czekoladą i orzeszkami i cieknie mi ślinka. Ja w ciąży przytyłam ok. 20 kg do zrzucenia zostało mi 16, 4 już się pozbyłam ( byłoby więcej ale były Święta), jestem już 8 miesięcy po porodzie i muszę zrzucić 12 kg (albo chociaż połowę tego) do lata (taki cel sobie postawiłam), tylko jak to zrobić........ słodyczy nigdy zbyt dożo nie jadłam, jeśli czekolada to 2-3 kostki mi wystarczą, wypijam ze trzy herbaty zielone dziennie (tak już mam), piję wodę mineralną, nie jadam po 18, a waga stoi w miejscu, od lutego zaczęłam ćwiczyć,może coś z tego będzie trzymajcie kciuki
|
|
Dzieci: BARTEK (32 miesiące);
|
|
|
|
karlinka
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 04, 2010, 18:31:34 » |
|
Ojej, to faktycznie nie jest Ci lekko...trzymam kciuki za Ciebie Emilko 
|
|
|
|
Oska_81
nowa(y)
|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 04, 2010, 23:37:25 » |
|
Witam! Ja w ciąży przytyłam mało tylko 10 kg.Waga szybko spadała co prawda, ale niestety przestałam karmić(bo już po trzech miesiącach  ) i teraz znów ważę tyle co w ciąży.Ja chciałabym zgubić właśnie te 10 kg  Ciężko będzie, ale musi się udać w tym roku same wesela mi się szykują.Moim problemem jest późne jedzenie.Siedzą teraz prze kompie ale myślę o jedzeniu  Słodycze też lubię ale nie jem ich aż tak często.Trzymam za was kciuki  Karlinka widzę że mamy dzieci w podobnym wieku pozdrawiam
|
|
Dzieci: Kamilek (3 lata);
|
|
|
|
karlinka
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 05, 2010, 08:13:43 » |
|
Dokładnie w tym samym  Oska czy Ty też tak ciężko wspominasz, to upalne lato 2008r., bo dla mnie to był koszmar, no ale Ty dużo mniej przytyłaś, to może lepiej sobie radziłaś w upały. Pozdrawiam. Ja też lubię w nocy jeść 
|
|
|
|