Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 ... 5 6 7 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Zrzucic kilogramy  (Przeczytany 15166 razy)
duinma
osesek
*

Odp: Zrzucic kilogramy
« Odpowiedz #60 : Czerwiec 30, 2011, 13:51:51 »

O dukanie słyszałam mnóstwo opinii i też się skusiłam, niestety efekty uboczne były straszne bo miałam olbrzymie problemy z nerkami, jednak zaznaczam, że może to ja coś źle zrobiłam i to dlatego albo po prostu mam predyspozycje:/ Teraz jestem na diecie 36s i jak na razie jestem bardzo zadowolona, w ciągu pierwsze tygodnia 3kg mniej Uśmiech Mam nadzieję, że jak ją skończę dietkę to waga będzie się utrzymywać, no cóż zobaczymy.
agstar
uzależniona(y)

« Odpowiedz #61 : Lipiec 01, 2011, 06:51:15 »

No tak, dieta wysokobiałkowa bardzo obciąża nerki. Koleżanka z pracy mojej znajomej zniszczyła sobie tą dietą nerki (nie mam pojęcia co się z nią dzieje, ale wiem, że coś poważego).
Dzieci: Michałek (3 lata);
Butterfly002
nowa(y)

« Odpowiedz #62 : PaĹşdziernik 20, 2011, 13:48:23 »

Na dukanie byłam około miesiąca i powiem szczerze, że nie jestem zadowolona, strasznie rozstroiłam sobie żołądek. Teraz staram się zrzucić ostatnich kilka kg z brzucha więc szukam czegoś co mi pomoże... Nie mam na myśli diety ani ćwiczeń (to normalne -całe życie na diecie Uśmiech), raczej jakaś bielizna uciskowa czy coś w tym stylu... Zna ktoś coś fajnego?
emiliap
rozmowna(y)

« Odpowiedz #63 : Styczeń 04, 2012, 16:54:25 »

ja po cięży zrzuciłam od razu kilogramy ale teraz sobie za bardzo pozwalam. I jakoś nie mogę się przemóc a to wiosna tuż tuż.
Dzieci: Filipek (3 lata);
pingus
osesek
*

« Odpowiedz #64 : Styczeń 30, 2012, 23:23:28 »

Wiosna nie tak tuż, bo się dopiero prawdziwa zima zaczęła  Duży uśmiech. A ja jestem szczęśliwa, bo mi ciotka sprezentowała zabiegi Med Contour i po takich ciepłych masażach straciłam 7 cm w pasie. Dla mnie to super sprawa, bo miałam taką dziwną fałdkę, której żadnymi ćwiczeniami nie szło się pozbyć. Już nie wspomnę, że od porodu skóra straciła sporo na jędrności...A mogłam skorzystać tylko dlatego, że nie karmię piersią - takie troszkę szczęście w nieszczęściu...Jednak ogólnie sam zabieg polecam!
tomeczkowa
nowa(y)

« Odpowiedz #65 : Luty 07, 2012, 16:08:24 »

Wiosna nie tak tuż, bo się dopiero prawdziwa zima zaczęła  Duży uśmiech. A ja jestem szczęśliwa, bo mi ciotka sprezentowała zabiegi Med Contour i po takich ciepłych masażach straciłam 7 cm w pasie. Dla mnie to super sprawa, bo miałam taką dziwną fałdkę, której żadnymi ćwiczeniami nie szło się pozbyć. Już nie wspomnę, że od porodu skóra straciła sporo na jędrności...A mogłam skorzystać tylko dlatego, że nie karmię piersią - takie troszkę szczęście w nieszczęściu...Jednak ogólnie sam zabieg polecam!

Właśnie rozglądam się za zabiegiem, który pomógłby mi się nieco wyszczuplić, bo ćwiczenia nie bardzo chcą zadziałać na moje "bryczesy" na udach Smutny Mogłabyś cos więcej napisac o tych zabiegach Med Contour? - na jakiej zasadzie to działa?
tomeczkowa
nowa(y)

« Odpowiedz #66 : Luty 07, 2012, 16:11:42 »

A przy okazji - bo to też w temacie - widziałam konkurs, w którym można wygrać mieszanki ziołowe na odchudzanie - podobno są skuteczne Uśmiech Może którejś z Was, kobietki, uda się je "ustrzelić" Uśmiech

http://extraprodukt.pl/konkursy/konkursy-trwajace/wygraj-naturalne-mieszanki-ziolowe-z-maroko-sklep/

tomeczkowa
nowa(y)

« Odpowiedz #67 : Luty 15, 2012, 16:47:05 »

Właśnie rozglądam się za zabiegiem, który pomógłby mi się nieco wyszczuplić, bo ćwiczenia nie bardzo chcą zadziałać na moje "bryczesy" na udach Smutny Mogłabyś cos więcej napisac o tych zabiegach Med Contour? - na jakiej zasadzie to działa?

@pingus, zainteresowałaś mnie i w oczekiwaniu na odpowiedź znalazłam sobie sama ich stronę na facebooku ;P Dość szczegółowo jest tam wszystko opisane, ale i tak czekam na Twoją relację, bo lubię wiadomości "z pierwszej ręki", hehehe Mrugnięcie

Na profilu facebookowym tego aparatu widziałam sporo konkursów, więc się podzielę Mrugnięcie może ktoś lubi rywalizować o nagrody:
http://www.facebook.com/pages/Med2-Contour/150811265020749
angelinka
nowa(y)

« Odpowiedz #68 : Luty 16, 2012, 11:52:51 »

ja chodziłam swego czasu na vacu i bardzo mi to pomagało szczególnie z celulitem - zniknął prawie całkowicie (ale chodziłam regularnie i często)
pingus
osesek
*

« Odpowiedz #69 : Luty 20, 2012, 16:59:30 »

Heh - wybacz @tomeczkowa - za dużo na głowie, stąd rzadko na forum bywam. Jak to wygląda? Ano - kładą Cię na takim łóżeczku, potem zasysają takim czymsiem - leciutkim odkurzaczem - aby udrożnić węzły, które potem będą Twój wytopiony ultradźwiękami tłuszczyk usuwać.Następnie smarują Cię oliwką - w moim przypadku brzuch - i zaczynają jeździć tym Med Contourem. Masz wrażenie jakby Cię prasowali i to żelazko jeszcze leciutko zasysało. Jak dla mnie - bomba - to tak, jakby podczas opalania ktoś robił Ci masaż...Mmmmm - odprężające.
Strony:
1 ... 5 6 7 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.