Dziewczyny, moze to nie jest wielki problem,ale moj Alex pije wode prawie wylacznie,no oprocz mleka. Wiem ze to dobrze dla niego ale chcialabym zeby czasami cos innego tez wypil, szczegolnie gdy wracamy z tego zimna do domu. Soki nie wchodza w gre, jedynie wycisnieta pomarancza i czasami cos typu Kubus. I nie chodzi tu wylacznie o moje zdanie na temat sokow bo Alex tez chyba ma takie same i ich po prostu nie lubi.
Chce sie was mianowicie zapytac o herbatki, nie takie dla dzieci specjalne, bo wyprobowalam juz kilka opakowan i wszystkie wyladowaly w koszu. Natomiast bardzo chetnie maly pije rumianek i zwykla herbate, nieposlodzone na dodatek, wiec daje mu bezkofeinowe, podejrzewam ze chodzi o to ze te herbatki dla dzieci sa slodkie

No wlasnie i tak sobie mysle ze moze oprocz tego rumianku i herbaty moglabym mu jakies inne jeszcze swinstwo dawac, tylko nie mam pojecia jakie. Bo widze w sklepach mnostwo herbat przeroznych i owocowych i ziolowych ale nie pisze na nich czy sa wskazane dla dzieci. Moze orientujecie sie bardziej niz pani dietetyk, ktora nie bardzo wiedziala co odpowiedziec