Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 3 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Co pija wasze dzieci?  (Przeczytany 5088 razy)
ka
Gość
Odp: Co pija wasze dzieci?
« Odpowiedz #20 : Luty 17, 2010, 23:07:39 »

Tak myślałam, wszystko przez mleczko;P dziękuję za odpowiedzi!
patrycja
osesek
*

« Odpowiedz #21 : Marzec 05, 2010, 16:00:01 »

Hej!Nasz Maksiu tez cuduje....uwielbia moja herbate i to doslownie z kazdego naczynia.Woda pluje i nie ma szans mu przemycic.Czasem "chlipnie"doslownie!róży z malina ale generalnie chyba jest dla niego za kwaskowa.Poza tym pije z piersi 2 do 3 razy,jada zupke z warzyw na parze,kaszki Hippa na sniadanie serki homogenizowane i drugie dania z nami Uśmiech....jesli oczywiscie nie jemy wariactw Uśmiech))!Gdzies po drodze łyknie z piersi i zakąsi malym biszkoptem,albo kupnym albo mojej produkcji...wieczorkiem platki owsiane ze swiezym owocem a po kapieli mleko z piersi i lulu.Troche tego jest....a ja jakos caly czas mam jakies lęki ze moze za malo albo moze za duzo....albo nie tak,albo za wczesnie...
Dzieci: Piotr (17 lat); Maksymilian (3 lata);
oka
Gość
« Odpowiedz #22 : Marzec 08, 2010, 12:40:32 »

moja córeczka pije tylko wodę. ma 11 miesięcy i nie daję jej nic innego do picia. jak dziecko nauczy się zaspakajać pragnienie wodą to nie będzie z tym problemu jak będzie większe.
a duży bobofrut to równowartość 6 łyżeczek cukru.
Strony:
1 2 3 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.