|
kasik
|
 |
« : Luty 22, 2010, 21:37:44 » |
|
Witam, tak sobie pomyślałam, że brakuje tu takiego wątku:) Czasem widzi się w sklepach interesujące promocje, więc czemu by nie podzielić się tym z oseskowymi rodzicami:) Myślę, że to fajny pomysł, ja często przeglądam gazetki i szukam promocji na pampersy, słoiczkowe dania, wyprzedaże ubranek. Ja będę informować na bieżąco, zapraszam do współpracy:)
|
|
Dzieci: Hubert (30 miesięcy);
|
|
|
|
|
kasiofka
nowa(y)
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 24, 2010, 20:02:53 » |
|
Hej:) Widziałam wczoraj reklamę real, 162 pampersy kosztują do 10tego marca 95 złotych. Jak zamawiałam pampki na allegro, to cena była podobna. Pozdrawiam 
|
Dziecko to najlepsza rzecz, jaka mnie kiedykolwiek spotkała  Dzieci: Tosia (28 miesięcy);
|
|
|
|
kokos
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 25, 2010, 10:42:37 » |
|
Kasiofka, chyba coś nie tak z Twoim suwaczkiem 
|
|
Dzieci: Krzyś (30 miesięcy);
|
|
|
|
karlinka
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 25, 2010, 12:26:13 » |
|
hej Kokos z tym suwaczkiem to chyba Andzia ma coś nie tak, suwaczek Kasiofki w porządku  A co do promocji cena niezła, ale nie rewelacyjna , wczoraj w kauflandzie kupiłam pampersy 4, 82 sztuki za 50zł, wyszłoby 164 szt. za 100 zł. Tylko 5 zł taniej, a cena stała 
|
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"  Dzieci: Dominik (3 lata);
|
|
|
|
Ivy
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 25, 2010, 12:56:42 » |
|
karlinka jak to w porządku??? aj....poprawcie to bo aż ciarki przechodzą... buźka 
|
|
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat.... Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
|
|
|
|
*aneta*
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 25, 2010, 13:21:06 » |
|
Ivy mnie tez wczoraj przeszly, w innym watku to zauwazylam, moze nikt nie przeczytal badz nie zrozumial tekstu pod suwakiem, kasiofka zmien to!!!
|
|
Dzieci: Alex (3 lata); Alicia (13 miesięcy);
|
|
|
|
andzia17052007
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 25, 2010, 13:32:35 » |
|
no cos mi nie dziala ten suwaczek.. *aneta* tez masz suwaczek ze az mi sie w oku zakreciła...  kasiofka tez zmien ten suwaczek prosze
|
|
Dzieci: Aleksandra (33 miesiące);
|
|
|
|
*aneta*
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 25, 2010, 13:46:12 » |
|
andzia musisz zmienic go na url i bedzie dzialal, a moj przypomina mi ze dzis wlasnie 3 miesiace mijaja, zreszta i tak bez tego pamietam, kazdy 25 dzien miesiaca jest smutny 
|
|
Dzieci: Alex (3 lata); Alicia (13 miesięcy);
|
|
|
|
karlinka
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 25, 2010, 14:23:11 » |
|
Ojej!!! W ogóle nie czytałam tekstu pod suwaczkiem kasiofki, widziałam za to zepsuty suwaczek Andzi i pomyślałam, że Kokos pomyliła loginy, za to teraz przeczytałam Jakoś do głowy mi nie przyszło, że istnieją i takie suwaczki 
|
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"  Dzieci: Dominik (3 lata);
|
|
|