|
m271
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 25, 2010, 14:31:10 » |
|
Makabryczna pomyłka,,,,aż mam ciarki na plecach.
|
|
Dzieci: Ola (8 lat); Helenka (33 miesiące); Jan (11 miesięcy);
|
|
|
kasiofka
nowa(y)
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 25, 2010, 17:39:45 » |
|
Przepraszam wszystkich, już zmieniłam suwaczek, nie doczytałam...
|
Dziecko to najlepsza rzecz, jaka mnie kiedykolwiek spotkała  Dzieci: Tosia (31 miesięcy);
|
|
|
|
kasik
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 24, 2010, 21:09:40 » |
|
Z przyjemnością informuję, że od 25 marca jest promocja w sklepach H&M "kup 3 płać za 2" ( najtańsza rzecz gratis) tylko chyba trzeba mieć kupon z najnowszego wydania VIVY lub ze zwykłej gazetki hH&M - takiej wkładki do normalnej gazety. Udanych zakupów życzę:)
|
|
Dzieci: Hubert (34 miesiące);
|
|
|
|
kasik
|
 |
« Odpowiedz #13 : KwiecieĹ 13, 2010, 16:10:34 » |
|
Dla zainteresowanych  dzisiaj w Biedronce kupiłam fajny zestaw śniadaniowy, 3 części (talerzyk deserowy, płaski i kubek) z porcelany, ozdobiony postaciami z "Kubusia Puchatka"- cena 19,99zł, warto! To nie drogo, na allegro, ale w sklepach są po 30zł 3 częściowe.
|
|
|
|
|
anemone
nowa(y)
|
 |
« Odpowiedz #14 : SierpieĹ 26, 2010, 20:51:06 » |
|
A teraz zasypią nas szkolne promocje (: Ze swojej strony powiem, że powinniśmy uważać co kupujemy, bo często oszczędzając tracimy na dłuższą metę (rozpadające się plecaki, łamiące się kredki, przerywające cienkopisy). Jeśli warto zwracać uwagę na jakość przedmiotów- czasem płacimy tak naprawdę za nadruk a nie za faktyczną wartość przedmiotu (: Co do przyborów szkolnych to polecam żeby zapoznać się z ofertą Stabilo, bo oprócz sprawdzonej jakości, są tą artykuły specjalnie dopasowane do rączek dzieci. I pamiętajmy- kiepskie artykuły naprawdę w dużym stopniu mogą utrudnić dziecku pracę i zniechęcić go (:
|
|
|
|
|
|
kasik
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marzec 10, 2011, 13:15:49 » |
|
Witam, chciałam poinformować wszystkich niepoinformowanych że od dziś w sklepach Biedronka są bardzo fajne teczki dla malucha z serii "Mam 2latka. Zgaduję, rysuję, maluję." "Mam 3, 4, 5lat". Cena 14,99zł za jeden komplet, a cena na stronie wydawnictwa to 24,99zł. Mam już wszystkie komplety w domu:) jestem nauczycielem, troszkę się na tym znam i POLECAM!:)
|
|
|
|
|
|
karlinka
|
 |
« Odpowiedz #16 : Marzec 10, 2011, 19:06:40 » |
|
Dzięki za informację, nie wiedziałam  jutro pobiegnę kupić
|
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"  Dzieci: Dominik (3 lata);
|
|
|
|
kasik
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marzec 10, 2011, 19:15:05 » |
|
Może nie będzie za późno:) Są jeszcze fajne body z długim rękawem z Disney:) Rozmiary do 86, po 11,90zł. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
*aneta*
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marzec 10, 2011, 22:51:00 » |
|
Przerobilismy taka teczke niedawno z Alexem, naprawde super sprawa, polecam, szczegolnie w takiej cenie.
|
|
Dzieci: Alex (3 lata); Alicia (16 miesięcy);
|
|
|
|
kasik
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marzec 11, 2011, 17:38:52 » |
|
Witam, czy ktoś z Was ma może w posiadaniu płyty CD z serii Mądry maluch? Wiem, że kiedyś można było je kupić z miesięcznikiem Rodzice, ale chciałbym wiedzieć jak i gdzie mogę je teraz dostać.
A tak przy okazji to serdecznie Wam POLECAM tą serie, jak jestem przeciwna by dzieci oglądały TV, tak sama staram się dostać te płyty by móc pooglądać z dzieckiem. Wpiszcie sobie na YouTube Mądry maluch i będzie można oglądnąć odcinek, ale ja chciałabym mieć wszystkie na płytach:)
|
|
|
|
|