Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: ryba panga  (Przeczytany 15159 razy)
anaidd
...Dziecko to skarb!!!...
nowa(y)

Odp: ryba panga
« Odpowiedz #10 : Luty 27, 2009, 21:52:52 »

Co do łososia...to podobno ma zawiera sporo metali cięzkich i odradzono mi częstego karmienia małej,choć uwielbia jak i jaaaaa... Smutny Najlepiej raz na m-c czy na 2m-ce dawać  łososia.Makrela nawet w pomodorach-extra!
Położna mi tak radziła która do Blaneczki przychodziła do 10m-ca.

Ps.: Czy wogóle jest jescze coś zdrowego na tym świecie?Co?Co?? Płacz Smutny
Dzieci: JAKUB (5 lat); BLANKA SOFIE (4 lata);
Ania Galos
Gość
« Odpowiedz #11 : PaĹşdziernik 31, 2009, 19:55:07 »

Panga jest sykodliwa bo Szok UWAGA rzeczywiście ma bardzo wiele szkodliwych pierwieastków wchłodniętych w czasie oddychania tej ryby ...  Szok Ale dla Twojego zdrowia. Nie jedz tego!
karlinka
super mama

« Odpowiedz #12 : Listopad 02, 2009, 21:09:28 »

U nas na razie Dominik zajada się rybkami w słoiczkach, a rodzice najczęściej pałaszują mintaja, makrelę i śledzia (mam nadzieję, że o rybkach tych nie napiszecie "Trujące") Co do pangi, to naczytałam się o niej tyle złego, że całkowicie ją wyeliminowałam z naszego jadłospisu.
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"

Dzieci: Dominik (3 lata);
patrycja
osesek
*

« Odpowiedz #13 : Listopad 25, 2009, 18:37:11 »

Ooo!Dzieki....własnie znalazlam dzieki Wam,a wlasciwie jednej z Was,fajny przepis na łososia ze słodkim ziemniakiem...myslicie,ze moge dac taka rybke mojemu 7 miesiecznemu Maksiowi?A....i wiem jeszcze,ze chemii w nim raczej nie ma zadnej...bo,chwile wczesniej jeszcze sobie pływał Uśmiech))
Dzieci: Piotr (17 lat); Maksymilian (3 lata);
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.