Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Tu mieszkało dziecko  (Przeczytany 4237 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
andzia17052007
rozmowna(y)

Odp: Tu mieszkało dziecko
« Odpowiedz #10 : Maj 14, 2010, 15:14:34 »

chyba skłonnosci do rozstepow maja znaczenie.
Moja mama urodzila 4 dzieci i nie ma, przebierała na wadze troche wiecej niz ja bo ona około 15-17kg a ja na poczatku schudłam z 54kg na 49kg a do porodu mialam 62 kg a po porodzie spadło mi od razu 10 kg Uśmiech takze mi sie udało Uśmiech

Dzieci: Aleksandra (3 lata);
ita
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #11 : Maj 14, 2010, 22:23:51 »

witam wszystkie mamy
U mnie obylo sie bez rozstepow i zylakow. Przez cala ciaze smarowalam cale cialo oliwka dla niemowlat, takze staralam sie dobrze odzywiac,choc czasem ciezko mi bylo odmowic sobie slodkosci. Mysle, ze wazna jest tez aktywnosc fizyczna, mi duzo daly zajecia na basenie - dobrze sie czulam praktycznie przez cala ciaze. Warunki genetyczne pewnie tez wplywaja na nasz wyglad. Nie wiem czy u mnie sie to sprawdzilo bo moja mama urodzina trojke dzieci i niestety ma rozstepy. Synek ma 6 miesiecy i pomalu wracam do formy sprzed ciazy. Pewnie cialo juz nigdy nie bedzie takie samo, ale mysle, ze warto sie starac.
Dzieci: Kacperek (30 miesięcy);
agstar
uzależniona(y)

« Odpowiedz #12 : Maj 15, 2010, 08:01:41 »

Ja myślę, że to kwestia genów, bo to im zawdzięczamy żywotność włókien kolagenowych. Ja rozstępów nie mam chociaż w ciąży przytyłam 23 kg!!! Miałam ogrooooomny brzuch. Jeszcze teraz troszkę mam skórę zwiotczałą na brzucholu, ale smaruję balsamem ujędrniającym i mam nadzieję, że będzie taka jak przed.
Dzieci: Michałek (3 lata);
andzia17052007
rozmowna(y)

« Odpowiedz #13 : Maj 15, 2010, 13:52:16 »

też tak myśle agstar. ja chociaż ze przytyłam nieduzo od swojej normalnej wagi to zostało mi tzw. brzuszke czyli taka skóra baaardzo rozciągnięta.. mam nadzieje ze za pomocą kremów wchłonie mi sie  Mrugnięcie

Dzieci: Aleksandra (3 lata);
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.