Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: jaki termometr dla dziecka  (Przeczytany 11436 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ewciaaw
Gość
Odp: jaki termometr dla dziecka
« Odpowiedz #10 : Maj 01, 2011, 22:04:54 »

Polecam pirometr który można kupić od tego allegrowicza: http://allegro.pl/show_user.php?search=norpen007
Sama go używam i muszę powiedzieć, że jest dość precyzyjny (jak na bezdotykowy) i szybki w użyciu, oficjalnie można mierzyć "do czoła" (mniej precyzyjne) i "do ucha" (trochę bardziej) - oczywiście wszystko z odległości kilku centymetrów. Nie mam porównania z innymi pirometrami, ale bateria chyba nie zużywa się szybko. Pan sprzedawca jest miły i pomocny, z przesyłką problemów nie było.
Zosienka0811
1/08/2011 zmienił się nasz świat i Zosię nam dał!
osesek
*

« Odpowiedz #11 : PaĹşdziernik 31, 2011, 16:46:07 »

Kurde, niestety linki z allegro są juz nie aktualne, więc nie wiem jakie macie te termometry. Ja mam taki http://www.(...)/product-pol-735-Termometr-elektroniczny-do-czola-i-ucha-nr-kat-116.html do ucha i do czoła. Miałam też taki pod pachę i do pupy  Mrugnięcie zwykły z canpola, ale jak miałam raz Zosi zmierzyć temperature, to sie tak umeczyłam że kupiłam taki. Tak to przynajmniej 2 sekundy i temperatura zmierzona.
Dzieci: Zosia (9 miesięcy);
mmarek
nowa(y)

« Odpowiedz #12 : Listopad 29, 2011, 21:28:21 »

My mamy Braun do ucha. Jesteśmy zadowoleni. Zofia właśnie miała trzydniówkę więc sprawdzałem jej temp co 20 min. ( trochę spanikowałem Duży uśmiech ) sprawdził się w 100%. Jednak trzeba dokładnie włożyć do ucha. Po 2 godzinach doszedłem do perfekcji i mierzyłem bez trudu podczas snu.
Dzieci: Zofia (14 miesięcy);
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.