Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Czy to ruchy?????????pomóżcie dziewczyny!!  (Przeczytany 2631 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
_marika_
nowa(y)

Czy to ruchy?????????pomóżcie dziewczyny!!
« : Kwiecień 30, 2010, 12:23:00 »

Cześc dziewczyny!otóż mam taki problem pierwsza ciaza poroniłam, drugą utrzymałam mam sliczna 2letnia córeczke;)przez ostatnie miesiace nie uwazalismy z mezem poniewaz pragniemy nastepnego bobaska;)19.03 miałam przewidywana miesiaczke mialam nadzieje ze nie dostane ale jednak dostalam trwał 6dni normalny okres nie mialam apetytu zwykle na okres strasznie mi sie chce jesc, mam mdłosci i czesto boli mnie glowa, apetytu do dzis nie mam takiego jak mialam moglabym caly dzien nie jesc...gdy bym byla w ciazy to by to była moja trzecia ciaża, w drugiej ciazy poczułam ruchy w 16tyg od trzech dni mam wrazenie ze czuje ruchy...normalnie cos mi od srodka delikatnie puka centymetr nizej pepka delikatnie po prawej stronie!Ostatnio wczoraj tak pukało mnie wieczorem az mi sie goraco zrobilo...normalnie szok dla mnie to byl, i chyba nie mam urojeń, moj maz w takie cos nie wierzy, ostatnio byłam u ginekologa w lutym leczylam sie na nadżerke czy mozliwe jest ze przez badanie ginekologiczne nie zobaczył by ciazy???Jejku pomozcie dziewczyny, a i jeszcze jedno boje sie powiedziec to lekarzowi ze mnie wysmieje:-(ze mam jakies urojenia ale ja naparwde to czuje...najczesciej wieczorem, porsze poradzcie cos, albo niech tkos napisze kto byl w takiej sytuacji...
sylwana
uzależniona(y)

Odp: Czy to ruchy?????????pomóżcie dziewczyny!!
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 30, 2010, 12:41:40 »

najprościej to iść do apteki kupić test ciążowy i go zrobić  albo iść do laboratorium i zrobić test z krwi - będziesz wiedziała czy jesteś w ciąży czy nie  Uśmiech
Dzieci: Ulka (6 lat);
_marika_
nowa(y)

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 30, 2010, 17:16:09 »

no a opiszcie dziewczyny swoje ruchy na poczatkach ciazy jakie byly i gdzie dokladnie???
dorka_sk
Gość
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 30, 2010, 20:02:25 »

zrób test to się dowiesz czy jesteś w ciąży, ale jeśli nawet jesteś to raczej czujesz ruchy jelit
marta84
osesek
*

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 30, 2010, 21:50:30 »

Witam, tez radze zrobic test, bedzie pewne.
Co do mojej drugiej ciazy, czulam ruchy juz w 14 tyg. i tez glownie wieczorami jak lezalam na plecach z wyprostowanymi nogami, wtedy bylo czuc najbardziej takie delikatne pukanie od srodka, tylko u mnie troche nizej.
Zycze powodzenia i jak najlepszych wiadomosci.
P.s. czekam na wynik testu, bardzo ciekawe to pukanie... Mrugnięcie

_marika_
nowa(y)

« Odpowiedz #5 : Maj 01, 2010, 09:17:55 »

Wiecie co dziewczyny zrobiłam dzis rano test z porannego moczu i wynik negatywny....szkoda, bo chcialam zeby byl pozytywny!... Smutny Smutny Smutny :(czyli to pewnie jelita...
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.