Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: wydzielina ?  (Przeczytany 1767 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
młoda przyszła mama
Gość
wydzielina ?
« : Maj 09, 2010, 12:46:01 »

Witam Was dziewczyny Uśmiech Jestem w 2 miesiącu ciąży Uśmiech I od jakiegoś czasu strasznie, że tak powiem ze mnie leci ;x Czy tak ma być? Jest to taka wodnista wydzielina i jest jej mnóstwo... Ciągle mi mokro.. Jakoś mnie to niepokoi ale może tak ma być? Proszę o odpowiedzi Uśmiech Pozdrawiam Uśmiech
sylwana
uzależniona(y)

Odp: wydzielina ?
« Odpowiedz #1 : Maj 09, 2010, 13:24:32 »

witaj
na Twoim miejscu niezwłocznie udałabym  się (lub zadzwoniła jeśli masz taką możliwość) do lekarza który się Tobą opiekuje żeby sprawdził co się dzieje. Jeżeli do lekarza który się  Tobą opiekuje masz utrudniony dostęp, pojechałabym na ostry dyżur do szpitala gdzie jest odział położniczy.

Może być że masz normalną wydzielinę która może pojawić się w na początku ciąży i czasem jest jej sporo - i to jest normalne nic niepokojącego ale jeśli faktycznie jest tej wydzieliny dużo i jest ona wodnista mogą sączyć się wody płodowe a to już nie jest dobrze.

Dla własnego spokoju ja osobiście pojechałabym do lekarza/szpitala na skontrolowanie co się dzieje.

pozdrawiam
s
Dzieci: Ulka (6 lat);
karlinka
super mama

« Odpowiedz #2 : Maj 10, 2010, 12:30:48 »

Sylwana ma rację. Jeśli jeszcze nie zgłosiłaś się do lekarza zrób to niezwłocznie, lepiej sprawdzić co się dzieje. Pozdrawiam
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"

Dzieci: Dominik (3 lata);
młoda przyszła mama
Gość
« Odpowiedz #3 : Maj 10, 2010, 18:47:27 »

dzięki dziewczyny Uśmiech zrobiłam tak jak radziłyście. do mojego lekarza czeka się na wizytę ok miesiąca mimo że choddzę prywatnie.. i powiem szczerze że pierwszy raz miałam taką sytuację, że musiałam iśc do niego "na już" i ku mojemu zdziwieniu przyjął mnie od razu Uśmiech mam stan zapalny przepisał mi globulki i uspokoił Język wszytsko jest ok na szczęście, ale gdybym się z  tym nie zgłosiła mogłoby już ok nie być ;x pozdrawiam i dziękuję Mrugnięcie
sylwana
uzależniona(y)

« Odpowiedz #4 : Maj 11, 2010, 13:34:05 »

uff
ciesze się ze nas posłuchałaś  Uśmiech
i ze generalnie wszystko dobrze  Uśmiech
może jestem przewrażliwiona ale przez prawie dwa miesiące ciąży leżałam na perinatologii (opieka nad mała ciążą) i w takich sytuacjach wiem że koniecznie musi obejrzeć nas lekarz.

a i to jest jeszcze potwierdzenie dziewczyny wymagajmy do swoich lekarzy, nie bójmy się do nich dzwonić, okres ciąży to okres szczególny w naszym życiu i kiedy czasami dzieje się coś co nas niepokoi powinnyśmy mieć możliwość skontaktowania się z lekarzem o każdej porze dnia i nocy w dzień powszedni i święta i nie bójmy się z tego korzystać 
całus
s
Dzieci: Ulka (6 lat);
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.