Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 ... 3 4 5 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: w którym miesiącu wasze maluchy przestały jeść w nocy?  (Przeczytany 10012 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tosca
rozmowna(y)

Odp: w którym miesiącu wasze maluchy przestały jeść w nocy?
« Odpowiedz #40 : Sierpień 07, 2010, 07:40:44 »

To prawda, facet od małego umie sterroryzować otoczenie i najważniejsze są jego potrzeby...  Mrugnięcie (No i za grosz cierpliwości!)
Dzieci: Marek (25 miesięcy);
oka
Gość
« Odpowiedz #41 : Sierpień 07, 2010, 12:54:53 »

moją córeczkę budziłam w nocy do jedzenia, ale jak skończyła 3 miesiące przestałam. spała do 4 po tygodniu do 5  a po kolejnych trzech do 6. i tak jej zostało. teraz ma 16 miesięcy i nic się nie zmieniło. od 19 do 6 mała śpi smacznie. i ja taż Mrugnięcie
April
nowa(y)

« Odpowiedz #42 : Sierpień 07, 2010, 14:17:30 »

Mój synek ma 6 miesięcy i budzi się w nocy do jedzenia 1-2 razy. W wieku 3 miesięcy udało mu się tylko raz przespać całą noc:)
Kochanie ! Uśmiech*You are most important in my life:***                   
Marcelek - 24.01.2010 rok:)*
Dzieci: Marcel (24 miesiące);
Kiccek
Gość
« Odpowiedz #43 : Sierpień 22, 2010, 20:33:32 »

Moja Zuzka przestala sie budzic w nocy na jedzenie jak skończyla 2 i poł miesiaca byla wtedy na moim mleku spala wtedy od 23 do 6. Koło 6 miesiaca przeszlysmy na mleko modyfikowane i nadal przesypia cala noc od 20:30 do 6 rano. Nie wiem od czego to zależy chyba to ona zdecydowala ze bedzie jadla wiecej wieczorem i spala cala noc.
agula
nowa(y)

« Odpowiedz #44 : Sierpień 22, 2010, 21:34:11 »

Hej Uśmiech! moja Adrianka od 3 miesiaca zycia dostaje mleko odyfikowane i spi od 21 do 6, pozniej znowu wypije 100-150 ml mleczka i dalej spika do okolo 10 Spoko
Dzieci: Adriana Teresa (21 miesięcy);
Sardusia
rozmowna(y)

« Odpowiedz #45 : Sierpień 24, 2010, 14:26:05 »

no coz pozostaje mi tylko zazdroscic mama ktorych pociechy nie budza sie w nocy. moj syn ma juz 14 miesiecy i nadal budzi sie w nocy raz albo dwa (karmiony sztucznie) juz nie moge sie doczekac kiedy moj Maly przespi cala noc Uśmiech
Dzieci: Oliver Adam (32 miesiące);
Strony:
1 ... 3 4 5 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.