Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Kakao- od kiedy?  (Przeczytany 2487 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
andzia17052007
rozmowna(y)

Kakao- od kiedy?
« : Maj 15, 2010, 14:14:49 »

Witam, moja mała prawie juz wszystko je to co po pierwszym roku, jadła juz kaszke manne na naszym mleku i zastanawiam sie czy moge jej ugotować kakao, czy to za wczesnie?? doradzcie,prosze.

Dzieci: Aleksandra (33 miesiące);
Ivy
super mama

Odp: Kakao- od kiedy?
« Odpowiedz #1 : Maj 15, 2010, 15:39:04 »

Na początek warto dać małą łyżeczkę do mleka. Roczne dzieci mogą pić kakao.
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
anie_cha
nowa(y)

Odp: Kakao- od kiedy?
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 20, 2010, 19:47:02 »

Ja mam właśnie ten sam dylemat... mój mały już od dwóch miesięcy pije mleko krowie (bo tylko to przyswajał, bo zakończeniu picia piersi), więc pewnie by mógł spokojnie pić sobie kakao na poranny posiłek...skończył niedawno roczek i powoli wprowadzam mu posiłki, które my sami z mężem jemy...ma 7 ząbków i wszystko ładnie gryzie..ale oczywiście jak każda mama (a może inaczej mama z pierwszym maluchem) zastanawia się czy na pewno wszystko co robi jest dobrze;-)
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.