Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Dobry tata  (Przeczytany 1270 razy)
MoniaM
sympatyczka(k) forum
**

Dobry tata
« : Maj 19, 2010, 11:07:44 »

Mój maż lubi wychodzić z małą na spacery, mimo że w mojej rodzinnej wiosce np. u większości tatusiów to obciach. To mama powinna pchać wg nich wózek. Ale podejście, nie  Co?. Dobrze, że mój mąż się tym nie przejmuje!

Ostatni też wymyślił dla córci nową zabawę. Wozi ją po domu rowerkiem i zabierają misie na przyjęcie do drugiego pokoju. Podziwiam, że wchodzi w takie dziewczęce zabawy z nią.

Widzę też, że stara się nie zrażać tym, że mała nadal chce tylko do mnie, a pewnie jest mu przykro, i ciągle próbuje od nowa choć trochę ją zająć. Nie jest łatwo, ale idzie ku dobremu.

A co Was cieszy w kontakcie Waszych pociech z Waszymi mężami?
karlinka
super mama

Odp: Dobry tata
« Odpowiedz #1 : Maj 19, 2010, 12:17:37 »

Super temat MoniaM   Uśmiech
Moi panowie są w świetnej komitywie, razem oglądają wiertarkę, lutownicę, klucze i silnik samochodu...Mąż wszystkie ciekawe prace wykonuje przy Dominiku,aby sprawić mu przyjemność  Duży uśmiech
Moje dziecko uwielbia przyglądać się zwierzętom, według niego wszystkie są bardzo śmieszne i dlatego mąż na necie wyszukał kilka zdjęć i stworzył Dominisiowy katalog, gdy mały jest smutny pokazuje mu te zdjęcia, poprawa humoru gwarantowana   Duży uśmiech
Potrafi zadzwonić, że np. na ulicy pan przebrany za klauna rozdaje ulotki, wygląda bardzo śmiesznie i powinien się misiowi spodobać...no i idziemy.
A i jeszcze bardzo fajnie bawi się z nim w trakcie kąpieli i lepiej niż ja myje i płucze mu ząbki.
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"

Dzieci: Dominik (3 lata);
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.