Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 3 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: seks gdy dziecko za sciana i lubi sie budzic  (Przeczytany 14057 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
u-boot
sympatyczka(k) forum
**

seks gdy dziecko za sciana i lubi sie budzic
« : Luty 22, 2009, 15:55:47 »

tytul watku mowi sam za siebie

nie macie stresa? nie zostalismy jeszcze przylapani i wolelibysmy tego uniknac, ale nie powiem, ze stresuje to bardzo i sama swiadomosc "lekko" przeszkadza

no i pytanie kluczowe w zwiazku z tym: czy sfera seksu przez to nie u was nie kuleje (u tych ktorzy maja podobnie)
Monique
rozmowna(y)

Odp: seks gdy dziecko za sciana i lubi sie budzic
« Odpowiedz #1 : Luty 26, 2009, 14:13:30 »

Oj! niestety kuleje u mnie Smutny. Nocne karmienia potem kolki a teraz zapalenie oskrzeli - mama wysiada wieczorem i marzy jedynie o spaniu - zresztą jak usypiam małą to często sama zasypiam i mąż jest niedopieszczony  Duży uśmiech.

Dzieci: Madzia (3 lata);
marcela
nowa(y)

« Odpowiedz #2 : Marzec 08, 2009, 23:22:38 »

my niestety śpimy z dzieckiem w jednym pokoju i on chyba wie kiedy się coś ciekawego dzieje >:(i budzi się w nieodpowiednim momencie
Dzieci: Marcel (4 lata);
kotlinka
nowa(y)

« Odpowiedz #3 : Marzec 09, 2009, 22:18:29 »

Nasz Jasiu ma dopiero 7 miesięcy i na ogół śpi w ważnych dla nas momentach;-) Ale jak będzie starszy, to wolę nie mysleć. Z opowieści rodziców wiem, że kiedyś , gdzy przeżywali miłe chwile, nagle doszedł ich mój zalękniony głosik "Tatusiu, co ty robisz mamusi..?", a kiedy indziej wskoczyłam na nich " na trzeciego" ;-))))
Więc się strzeż;-)
Dzieci: Jasiu (3 lata);
marcela
nowa(y)

« Odpowiedz #4 : Marzec 09, 2009, 22:27:49 »

... Chichot jak w serialu"on,ona i dzieciaki"
najmłodsza córka wezwała policję,bo słyszała jak mama krzyczy-"o boże zaraz umrę'" Duży uśmiech
Dzieci: Marcel (4 lata);
Ivy
absolutnie zadomowiona

« Odpowiedz #5 : Marzec 11, 2009, 08:59:52 »

ja zgodnie z zaleceniami pani psycholog na pytanie co robicie powiedziałam że tatuś robi masaż............a moja córka JA TEZ CHCĘ!............hm..................
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
monike
nowa(y)

« Odpowiedz #6 : Kwiecień 13, 2009, 12:29:20 »

witam!!!

No niestety u nas też z tym coś ostatanio się popsuło, ale to przez to że mamusia zajmuje się dzieckiem cały dzień a na wieczór i w nocy dzidzi nie widzi świata poza tatusiem. cały czas z nim śpi. a jak chcemy pobaraszkować i przenieść się do innego pokoju to mała budzi się natychmiast i woła tatusia. także mama zeszła na drugi plan. inną sprawą jet to że po całym dniu z małą (a ona jest jak "żywe srebro", nie usiedzi na miejscu nawet 2 minut) po prostu padam ze zmeczenia. chyba muszę częściej dawać małą do babci na noc Uśmiech Mrugnięcie.
Dzieci: wiktoria (4 lata);
sylwana
super mama

« Odpowiedz #7 : Kwiecień 22, 2009, 22:15:29 »

posiadanie niemowlaka to podobno najlepszy środek antykoncepcyjny - bo z seksu nici
Dzieci: Ulka (7 lat);
mamcia
Gość
« Odpowiedz #8 : Maj 20, 2009, 20:03:32 »

my z mężem przenieśliśmy się do drugiego pokoju gdy synek miał 11 miesięcy - powód- budził się co 2-3 godz w nocy. od kiedy śpi sam to przesypia całe noce Uśmiech. A my, no cóż z tego szczęścia że znów jesteśmy sami w nocy --- dorobiliśmy się drugiego dzidziusia  Uśmiech.
mamaMateuszka
Gość
« Odpowiedz #9 : Maj 22, 2009, 16:03:47 »

My śpimy z synkiem w jednym pokoju. Wiem, że będę się powtarzać jak napiszę, że na nasze przyjemności nie ma czasu gdy jest małe dziecko w domu, a gdy śpi to często trzeba zrobić w domu coś czego się nie da gdy nie śpi, np. prasowanie, gotowanie obiadu.
Nikt nie był na to przygotowany, że tak to będzie, bo jak byłam w ciąży, to nie oszczędzaliśmy łóżka ani sąsiadów, a teraz hmmm.... cisza.
A na to wszystko łóżko się wyeksploatowało i piszczy :/

Ot przestroga dla przyszłych rodziców - mieszkanie od razu co najmniej 2 pokojowe, korzystać zanim pojawi się maluszek w domu, a tak poza tym to trzymam kciuki, żeby dzieciątko było grzeczne, spokojne i mądre.
W sumie, to radzę nie oszczędzać sobie buziaków i przytulania przy dziecku, bo znam dzieci, które beczą gdy tata przytula się do mamy i "broni" ukochanego rodzica - przeważnie mamusie Mrugnięcie
Strony:
1 2 3 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.