Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: witaminy  (Przeczytany 1689 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ala
Gość
witaminy
« : Lipiec 07, 2010, 21:01:42 »

Witam mamy mieszkajace we Wloszech ja mam pytanie czy zescie tutaj rodzily swoje pociechy jezeli tak to jakie po urodzeniu witaminy i w jakich ilosciach dawalyscie z zalecenia pediatry swoim dzieciom.Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.
monikadz
nowa(y)

Odp: witaminy
« Odpowiedz #1 : Lipiec 09, 2010, 14:44:37 »

witam! ja moja córeczke rodziłam w merano we włoszech i z zalecen piediatry dawałam jej witaminy o nazwie D-BASE po 2 kropelki dziennie.pozdrawiam Uśmiech
Dzieci: natalia (32 miesiące);
ala
Gość
Odp: witaminy
« Odpowiedz #2 : Lipiec 21, 2010, 13:51:52 »

A jak jest z tym fluorem we wloszech i nie tylko napiszcie jak u was???podajecie swoim dzieciom Co??ja jak czytam o tych witaminach i nadmiar i niedobor jest szkodliwy w kazdym kraju panuje inny zwyczaj z ich podawaniem,naprawde trzeba byc samym soba dobrym lekarzem i znalezc odpowiedz na pytanie.          monikadz a u Ciebie,jakie ty masz zdanie na ten temat?Pozdrawiam wszystkie mamy i zycze milego popoludnia. Uśmiech
ala
Gość
Fluor
« Odpowiedz #3 : Lipiec 21, 2010, 14:32:47 »

A jak jest z tym fluorem we wloszech i nie tylko napiszcie jak u was???podajecie swoim dzieciom Co??ja jak czytam o tych witaminach i nadmiar i niedobor jest szkodliwy w kazdym kraju panuje inny zwyczaj z ich podawaniem,naprawde trzeba byc samym soba dobrym lekarzem i znalezc odpowiedz na pytanie.          monikadz a u Ciebie,jakie ty masz zdanie na ten temat?Pozdrawiam wszystkie mamy i zycze milego popoludnia. Uśmiech
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.