Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Prośba o udział w badaniu do pracy magisterskiej  (Przeczytany 1251 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Gosia.
nowa(y)

Prośba o udział w badaniu do pracy magisterskiej
« : Lipiec 10, 2010, 18:33:44 »

Witam serdecznie,

Mam na imię Gosia, jestem studentką 5 roku psychologii na Uniwersytecie Gdańskim i mam do Pań wielką prośbę.
Planuje napisać prace magisterską na temat porównania kobiet decydujących się na bezdzietność, kobiet chcących adoptować dziecko i kobiet w ciąży. Porównanie miałoby obejmować: przywiązanie do własnej matki, osobowość, ocenę postaw rodzicielskich własnych rodziców oraz przekazane przez rodziców wartości w tym wzorce religijne (chodzi o religię katolicką i osoby wychowane w tej wierze). Chodzi ogólnie o to czy doświadczenia w relacji z rodzicami w dzieciństwie wpływają na decyzję o macierzyństwie.

Badanie obejmuje wypełnienie 5 testów psychologicznych (w tym 1 w dwóch wersjach) + wywiad i zajmuje około pół godziny.

Adres ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/45065/ciaza.html

Temat ten bardzo mnie interesuje i bardzo zależy mi na napisaniu tej pracy. Badania chciałabym przeprowadzić w ciągu wakacji, tak żeby zdążyć z obroną we wrześniu, więc będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc.
W razie wątpliwości bardzo proszę pytać.

Pozdrawiam serdecznie,
Gosia
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.