Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: 7 miesieczny bobas nie chce mleka modyf.  (Przeczytany 1461 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Agnieszka
nowa(y)

7 miesieczny bobas nie chce mleka modyf.
« : Lipiec 13, 2010, 13:56:53 »

Jestem mama 7 miesiecznej Oliwii. Mala nie chce jesc mleka wiec dosyc szybko wprowadzilam jej inne posilki. Podaje 2x dziennie kaszki (mleczno-ryzowe), obiadek, deserek z owocow (czesto mieszam tez z kaszka ryzowa zeby bylo bardziej sycace)i czasami wypije 120ml mleka ale jak  nie chce to mieszkam mleko z biszkoptami. W nocy glownie pije herbatki lub raz wypije mleko.
Czy mozecie napisac jak sobie radzicie w takiej sytuacji i czy te posilki sa ok? Z gory dziekuje.
aniaa
entuzjastka(a) forum

Odp: 7 miesieczny bobas nie chce mleka modyf.
« Odpowiedz #1 : Lipiec 13, 2010, 14:58:47 »

cześć! moja znajoma też miała taki problem i robiła tak jak ty i mały jej ma teraz 4 lata i jest zdrowy. Dodawaj mu mleko do np. ziemniaków i innych potraw ta drogą on się nie zorięruje że to mleko. Wszystko robisz ok. naj ważniejsze aby teraz dużo piła np.  wody i będzie ok.
Dzieci: amelka (5 lat); alan (32 miesiące);
ziela
Gość
« Odpowiedz #2 : Lipiec 14, 2010, 13:20:35 »

Mialam podobny problem. Tuz po rozpoczeciu rozszerzania diety maluch odrzucil zarowno cycusia, jak i butelke. Karmilam podobnie jak Ty. Dzis moj syn ma 1,5 roczku i jest zdrowym, madrym dzieckiem. Mleko krowie je - tyle, ze nie pije z butelki czy niekapka, lecz je normalnie zupke mleczna lyzeczka. Sam Uśmiech Takie mam zdolne dziecko  Duży uśmiech
Agnieszka
nowa(y)

« Odpowiedz #3 : Lipiec 15, 2010, 12:50:30 »

uff co za ulga.
 dziekuje bardzo za odpowiedz.

POzdrawiam Uśmiech))
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.