Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: taniec! :)  (Przeczytany 2034 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
gosia83
nowa(y)

taniec! :)
« : Lipiec 13, 2010, 16:31:27 »

ostatnio byłam w saska dance studio (warszawa) z moją córeczką. Studio przetestowane i wystawiam 5+ Mrugnięcie  właśnie zbieram koleżanki na zajęcia Język Polecam każdemu kto ma choć trochę wolnego czasu i chce go aktywnie spędzić! Uśmiech to widzimy się na zajęciach!
andzia17052007
rozmowna(y)

Odp: taniec! :)
« Odpowiedz #1 : Lipiec 14, 2010, 12:45:46 »

Aby pozazdościć takiego aktywnego spędzania wolnego czasu Uśmiech Ja niestety nie mieszkam w dużym mieście i nie mam mozliwosci dostania sie na takie zajecia Smutny wogule w malych miejscowosciach jest malo takich clubow czy studi zeby pojsc a tym bardziej z dzieckiem.

Dzieci: Aleksandra (3 lata);
marti
rozmowna(y)

« Odpowiedz #2 : Lipiec 14, 2010, 15:49:37 »

My mamy z małych miasteczek skazane jesteśmy na organizowanie wolnego czasu i każdego czasu:P Tu gdzie mieszkam nie ma  żadnych zajęć dla małych dzieci i ich mam.Warszawa to wiadomo, co innego.
Dzieci: Stasio (3 lata);
Ivy
absolutnie zadomowiona

« Odpowiedz #3 : Lipiec 16, 2010, 10:20:09 »

Osobiście wolę czas na rowerach i rolkach. Rowery wiadomo- foteliki i jedziemy na wycieczke Uśmiech Rolki- dzieci do wózków a mama i tata się męczą Duży uśmiech
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
Sardusia
rozmowna(y)

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 07, 2010, 02:13:46 »

Taniec to fajna sprawa i dla mamy i dla malucha. wprawdzie moj synek dopiero zaczyna podrygiwac w rytm muzyki, ale juz zapisalismy sie na tance i zajecia muzyczne - moj maluch uwielbia muzyke!!
Dzieci: Oliver Adam (35 miesięcy);
mama_Oli
nowa(y)

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 13, 2011, 21:25:46 »

My tańczymy godzinami Uśmiech Dobre na figurę i fantastyczna zabawa dla juniorki Uśmiech
jura
nowa(y)

« Odpowiedz #6 : Wrzesień 06, 2011, 14:49:41 »

Ja uwielbiam tańczyć UśmiechUśmiech Dzidzia również UśmiechUśmiech
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.