Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: żele antybakteryjned o rąk  (Przeczytany 3124 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
gostek
Gość
żele antybakteryjned o rąk
« : Lipiec 16, 2010, 08:36:01 »

Pytanie na śniadanie :)Czy któraś z    Was używała już  antybakteryjnych żeli do  mycia rąk?

malami
nowa(y)

Odp: żele antybakteryjned o rąk
« Odpowiedz #1 : Lipiec 16, 2010, 09:18:42 »

Pytanie na śniadanie :)Czy któraś z    Was używała już  antybakteryjnych żeli do  mycia rąk?

Zadałam podobne pytanie ale w innym wątku niestety nikt się nie wypowiedział
Chętnie poznam wasze opinie w tej sprawie
Piszcie
Ivy
super mama

« Odpowiedz #2 : Lipiec 16, 2010, 10:26:32 »

co chwilę pojawiają się jakieś nowinki. na pewno jest to wygodne ale ja pozostanę przy chusteczkach nawilżanych Uśmiech
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
Zimkam
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #3 : Lipiec 16, 2010, 11:40:35 »

Mam w torebce taki zel, ale rzadko uzywam.  Jak dla mnie zbedny wydatek Mrugnięcie
Dzieci: Alexandra (5 lat); Marta (3 lata);
mania
Gość
« Odpowiedz #4 : Lipiec 16, 2010, 12:25:49 »

a ja uzywam i bardzo lubie. szczegolnie w upaly kiedy wszystko sie klei laczeniz  rekoma ...
malami
nowa(y)

« Odpowiedz #5 : Lipiec 20, 2010, 19:41:49 »

a ja uzywam i bardzo lubie. szczegolnie w upaly kiedy wszystko sie klei laczeniz  rekoma ...
A jakiego używasz? gdzie kupiłaś?jesteś zadowolona  tzn. czy to działa naprawdę?
rokita
Gość
« Odpowiedz #6 : Lipiec 20, 2010, 19:50:15 »

Nowość to nie jest.
Produkty od wielu lat znane i powszechnie używane w Europie Zachodniej.
Jak zwykle do nas szystko dociera z opóźnieniem ale stosowałam i polecam
Nie jestem w stanie polecić żadnej konkretnej marki ale znając życie jest ich wszędzie pełno i wszytskie są pewnie najlepsze Mrugnięcie
Jak macie jakieś ulubione to napiszcie
santana
Gość
« Odpowiedz #7 : Lipiec 21, 2010, 09:36:03 »

Co prawda to prawda niestety wciąż jesteśmy mega opóźnieni i wszelkie nowości trafiają do nas po 100 latach Mrugnięcie
Ale do rzeczy. używałam 2 produktów najpierw "Carex" - był w porządku, jak mi się skończył kupiłam z polecenia Pani fermaceutki Amukinę w aptece.
Ten żel z apteki dużo ładniej pachnie
Tylko nie wiem czy nazwa "antybakteryjne " ma jakiś sens
MOże po prostu żel do rąk. czy mycia rąk??
Zimkam
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #8 : Lipiec 21, 2010, 11:02:42 »

nie wiem jak jest w Polsce z tymi zelami, jak dlugo sa i czy widac je na sklepowych polkach, ale napewno na dobre to ludziom nie wyjdzie. wszedzie teraz trzeszcza o antybakteryjnych mydelkach, zelach plynach do blatow itp, tylko nikt nie zastanawia sie nad tym ze im bardziej bedziemy "chronic" nasze dzieci i nas samych przed bakteriami tym bardziej nasz organizm bedzie slabszy w samo-obronie przed nimi.

dlaczego jest coraz wiecej alergikow, dlaczego coraz wiecej denetgentow, balsamow itp nas uczula? odpowiedz jest prosta, za duzo antybiotykow i innych antybakterynjych produkow.
Dzieci: Alexandra (5 lat); Marta (3 lata);
santana
Gość
« Odpowiedz #9 : Lipiec 21, 2010, 18:57:17 »

Ok,nie mogę nie przyznać ci racji .W paranoję nie ma sensu wpadać.Te żele wolę traktować raczej jako środek dom mycia, a nie środek antybakteryjny.

Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.