Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: mam pytanie??  (Przeczytany 1245 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
aneta0316
nowa(y)

mam pytanie??
« : Lipiec 27, 2010, 08:41:34 »

Witam!!!Moje dziecko skończyło 9 miesięcy i je nadal co trzy godziny,zastanawiam sie czy to niezadużo.Ale w nocy je tylko raz i waży ponad 11 kilogramów:)Moje pytanie to czy wasze dzieci też tak jadły bądz jedzą??
Dzieci: Paweł (27 miesięcy);
lukasek
rozmowna(y)

Odp: mam pytanie??
« Odpowiedz #1 : Lipiec 27, 2010, 11:00:53 »

Witam.Moj Kacperek ma 10 miesiecy i jest glodny co ok.4 god.A w nocy budzi sie na mleko z cycuszka dwa razy ,czasem 5,6 razy.. Język. Takze wydaje mi sie ze jest ok ze Twoje dziecko chce jesc co 3 god.widocznie tak juz ma.A jesli niepokoi Cie waga dziecka to mozesz podawac mu miejsze porcje .Pozdrawiam
Dzieci: Kacper (28 miesięcy);
Tosca
rozmowna(y)

Odp: mam pytanie??
« Odpowiedz #2 : Lipiec 27, 2010, 13:51:47 »

To zupełnie normalne. Dorosły człowiek też jest głodny mniej więcej co 3 godziny! Myślę, że wagą nie powinnaś się martwić, jeśli dajesz małemu zdrowe rzeczy (warzywa owoce, mięsko, mleko itp.), jak zacznie biegać, to zgubi. Ważne aby nie przyzwyczjał się do słodyczy, soczków itp.
Dzieci: Marek (25 miesięcy);
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.