Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: zasysanie wargi  (Przeczytany 3251 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tosca
rozmowna(y)

Odp: zasysanie wargi
« Odpowiedz #10 : Sierpień 03, 2010, 13:54:51 »

Może, jak najbardziej. Uśmiech Moja siostrzenica też tak miała, mały wampirek! Mrugnięcie
Dzieci: Marek (25 miesięcy);
aniaa
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #11 : Sierpień 17, 2010, 09:32:52 »

to go bolało bo on ząbek musiał się przebić przez kostke a po tem sie pokazać na dziąsłach teraz już będzie ok. a mojejkuzyki małemu jedynki zaczeły wychodzic jak miał 3 miesiące! takrze wszystko się może zdarzyć! pozdrawiam.
Dzieci: amelka (5 lat); alan (29 miesięcy);
Sardusia
rozmowna(y)

« Odpowiedz #12 : Sierpień 18, 2010, 16:31:49 »

Ewi86, musisz pamietac ze kazde dziecko jest inne. zaopatrz sie w gryzaczki i wrzuc je do lodowki, ewentualnie do zamrazarki zeby chlodzily dziasla. musze cie tez zmartwic ze moj syn plakal  w nocy przez kilka tygodni bo zeby mu wychodzily. Kup tez duzy zapas sliniakow bo Maly bedzie sie slinil - bardzo i to podobno trwa dosc dlugo-  ok. 2-3 lata
powodzenia i cierpliwosci zycze
Dzieci: Oliver Adam (32 miesiące);
Tosca
rozmowna(y)

« Odpowiedz #13 : Sierpień 19, 2010, 15:15:12 »

Mój Marek nie śinił sie prawie wcale.  Duży uśmiech
Dzieci: Marek (25 miesięcy);
Ewi86
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #14 : Sierpień 20, 2010, 11:49:00 »

Byłam dzisiaj w przychodni i pokazałam tam te przebite ząbki. Pani mi powiedziała, że to wcale nie muszą być ząbki, a nawet jeśli to nie są kły, bo one wychodzą później. Powiedziała, że to jedynki albo dwójki i później przesuną się na swoje miejsce.  Szok Trochę mnie zaskoczyła i nie bardzo chce mi się w to wierzyć - w dwójki to jeszcze, ale że to jedynki to raczej nie. Co o tym myślicie?  Co?
Dzieci: Emil (22 miesiące);
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.