|
kokos
|
 |
« : Lipiec 28, 2010, 09:11:50 » |
|
Cześć dziewczyny  Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna wózka typu parasolka. Zależy mi na tym żeby był jak najlżejszy, ale solidny i zajmował mało miejsca w bagażniku. Na co dzień jeździmy Quinny Buzzem i jest ok, ale na wypady do sklepu czy wyjazdy przydałoby się coś mniejszego. Czy znacie jakieś sprawdzone modele? pozdrawiam
|
|
Dzieci: Krzyś (34 miesiące);
|
|
|
|
salina
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 28, 2010, 12:54:24 » |
|
Kupiłam w czerwcu wózek firmy delti i się sprawdził rewelacyjnie tym bardziej, że przetestowaliśmy na wyjżdzie nad morzem
|
|
|
|
|
|
agstar
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 28, 2010, 18:17:15 » |
|
My mamy huggle buggle (czy jakoś tak-w piwnicy jest i nie mam jak sprawdzić). Wózek ok. Duży- troszkę trzęsie i ciężko podbić na krawężnik, ale malutkowi wygodnie, bo siedzisko ma dosyć duże jak na parasolkę no i waży jakieś 7 kg, co w porównaniu z naszym roanem maritą (15 kg)stanowi nie lada plusior.
|
|
Dzieci: Michałek (3 lata);
|
|
|
Zimkam
sympatyczka(k) forum

|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 28, 2010, 18:47:59 » |
|
polecam jane evo sonic, super maly, lekki i wygodny 
|
|
Dzieci: Alexandra (5 lat); Marta (3 lata);
|
|
|
|
Moniczqa
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 29, 2010, 07:43:04 » |
|
Witajcie. Ja w czerwcu mojemu synkowi kupiłam spacerówkę 4 BABY Rio jest naprawdę ok. I cena bardzo przystępna - ja dałam za nią ok.170 zł. Wózek ma budkę oraz rozkładane siedzisko do pozycji leżącej co jest jak dla mnie dużym plusem gdyż wiele parasolek nie ma "rozkładanych plecków". Polecam 
|
|
|
|
|
|
Agnieszka888
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : WrzesieĹ 24, 2010, 08:44:00 » |
|
4BABY RIO...mam i w życiu nie kupiłabym po raz drugi, choć to niestety nie ja ją wybierałam.Z siedziska mój synek gdyby nie pasy całkiem by zjechał pupą,prowadzenie go to koszmar nawet z mniejszym dzieckiem, ciężko się podbija,fatalne dojście do kosza na zakupy nawet w pozycji siedzącej, jeśli chce się umieścić tam np wiaderko do piaskownicy, na podłogach np w supermarkecie koła ciężko się kręcą.Jedyne plusy to waga i żywe kolorki to wszystko.Nie polecam!Aha po nie całym miesiącu użytkowania poprzez zahaczenie o schody odpadło kółko, wydaje mi się że wózek powinien być bardziej wytrzymały.  .Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
kokos
|
 |
« Odpowiedz #6 : WrzesieĹ 24, 2010, 22:14:16 » |
|
hej dziewczyny:) Ja zdecydowałam sie w końcu na parasolkę Mammas&Pappas(Peg Perego) Pulse. Bardzo podobały mi się Maclareny, ale nawet używane dosyć drogie, a nie chciałam wydawać kupę kasy na wózek używany póki co sporadycznie. Poczytałam opinie i zdecydowałam sie na M&P. Wózek jest świetny. Lekki, łatwo sie składa, super wielka budka, dobrze podbija. Wizualnie podobny do maclarena i z tego co poczytałam to równie solidny. Jakby co ..polecam 
|
|
Dzieci: Krzyś (34 miesiące);
|
|
|
|
didi
|
 |
« Odpowiedz #7 : WrzesieĹ 25, 2010, 09:44:08 » |
|
Nasza mala obecnie jezdzi Buzzem, ale w garazu czeka na nia Cosatto diablo po starszym bracie. Syn przejezdzil w niej 2 lata i wózek ma sie bardzo dobrze. Bardzo latwo sie go prowadzi, lekki, jedna reka mozna rozlozyc oparcie. Osobiscie jestem z niego zadowolona. Bez namyslu moge go polecic.
|
|
Dzieci: synek (6 lat); córka (27 miesięcy);
|
|
|
|
Ivy
|
 |
« Odpowiedz #8 : WrzesieĹ 26, 2010, 09:30:06 » |
|
Nasza mala obecnie jezdzi Buzzem, ale w garazu czeka na nia Cosatto diablo po starszym bracie. Syn przejezdzil w niej 2 lata i wózek ma sie bardzo dobrze. Bardzo latwo sie go prowadzi, lekki, jedna reka mozna rozlozyc oparcie. Osobiscie jestem z niego zadowolona. Bez namyslu moge go polecic.
tyle że te wózki są potwornie drogie. Powiedziałabym nawet że przesadnie.....są firmy równie dobre a tańsze. Pozdrawiam.
|
|
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat.... Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
|
|
|
|
didi
|
 |
« Odpowiedz #9 : WrzesieĹ 26, 2010, 10:39:28 » |
|
Zgadza sie- ten wózek moze nie jest najtanszy. Jednak w naszym przypadku bedzie z niego korzystac drugie dziecko, takze koszt nie byl wygórowany. Poza tym tak sie zlozylo, ze nasze dzieci chodza w uzywanych ciuszkach jak równiez korzystaja z wielu dzieciecych akcesoriów typu: lezaczek, lózeczko, zabawki ( równiez uzywane), wiec kupno drozszego wózka nie uszczuplilo w znaczny sposób naszego domowego budzetu. Oczywiscie mozna kupic bardzo dobry wózek równiez za nizsza cene. Pozdrawiam.
|
|
Dzieci: synek (6 lat); córka (27 miesięcy);
|
|
|