Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 3 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Wózek typu parasolka  (Przeczytany 8131 razy)
kokos
entuzjastka(a) forum

Wózek typu parasolka
« : Lipiec 28, 2010, 09:11:50 »

Cześć dziewczyny Uśmiech
Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna wózka typu parasolka. Zależy mi na tym żeby był jak najlżejszy, ale solidny i zajmował mało miejsca w bagażniku. Na co dzień jeździmy Quinny Buzzem i jest ok, ale na wypady do sklepu czy wyjazdy przydałoby się coś mniejszego.
Czy znacie jakieś sprawdzone modele?
pozdrawiam
Dzieci: Krzyś (34 miesiące);
salina
Gość
Odp: Wózek typu parasolka
« Odpowiedz #1 : Lipiec 28, 2010, 12:54:24 »

Kupiłam w czerwcu wózek firmy delti i się sprawdził rewelacyjnie tym bardziej, że przetestowaliśmy na wyjżdzie nad morzem
agstar
uzależniona(y)

« Odpowiedz #2 : Lipiec 28, 2010, 18:17:15 »

My mamy huggle buggle (czy jakoś tak-w piwnicy jest i nie mam jak sprawdzić). Wózek ok. Duży- troszkę trzęsie i ciężko podbić na krawężnik, ale malutkowi wygodnie, bo siedzisko ma dosyć duże jak na parasolkę no i waży jakieś 7 kg, co w porównaniu z naszym roanem maritą (15 kg)stanowi nie lada plusior.
Dzieci: Michałek (3 lata);
Zimkam
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #3 : Lipiec 28, 2010, 18:47:59 »

polecam jane evo sonic, super maly, lekki i wygodny Uśmiech
Dzieci: Alexandra (5 lat); Marta (3 lata);
Moniczqa
Gość
« Odpowiedz #4 : Lipiec 29, 2010, 07:43:04 »

Witajcie.
Ja w czerwcu mojemu synkowi kupiłam spacerówkę 4 BABY Rio jest naprawdę ok. I cena bardzo przystępna - ja dałam za nią ok.170 zł. Wózek ma budkę oraz rozkładane siedzisko do pozycji leżącej co jest jak dla mnie dużym plusem gdyż wiele parasolek nie ma "rozkładanych plecków".
Polecam  Uśmiech
Agnieszka888
Gość
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 24, 2010, 08:44:00 »

4BABY RIO...mam i w życiu nie kupiłabym po raz drugi, choć to niestety nie ja ją wybierałam.Z siedziska mój synek gdyby nie pasy całkiem by zjechał pupą,prowadzenie go to koszmar nawet z mniejszym dzieckiem, ciężko się podbija,fatalne dojście do kosza na zakupy nawet w pozycji siedzącej, jeśli chce się umieścić tam np wiaderko do piaskownicy, na podłogach np w supermarkecie koła ciężko się kręcą.Jedyne plusy to waga i żywe kolorki to wszystko.Nie polecam!Aha po nie całym miesiącu użytkowania poprzez zahaczenie o schody odpadło kółko, wydaje mi się że wózek powinien być bardziej wytrzymały.  Złość.Pozdrawiam.
kokos
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #6 : Wrzesień 24, 2010, 22:14:16 »

hej dziewczyny:)
Ja zdecydowałam sie w końcu na parasolkę Mammas&Pappas(Peg Perego) Pulse.
Bardzo podobały mi się Maclareny, ale nawet używane dosyć drogie, a nie chciałam wydawać kupę kasy na wózek używany póki co sporadycznie. Poczytałam opinie i zdecydowałam sie na M&P. Wózek jest świetny. Lekki, łatwo sie składa, super wielka budka, dobrze podbija. Wizualnie podobny do maclarena i z tego co poczytałam to równie solidny. Jakby co ..polecam Uśmiech
Dzieci: Krzyś (34 miesiące);
didi
rozmowna(y)

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 25, 2010, 09:44:08 »

Nasza mala obecnie jezdzi Buzzem, ale w garazu czeka na nia Cosatto diablo po starszym bracie. Syn przejezdzil w niej 2 lata i wózek ma sie bardzo dobrze. Bardzo latwo sie go prowadzi, lekki, jedna reka mozna rozlozyc oparcie. Osobiscie jestem z niego zadowolona. Bez namyslu moge go polecic.
Dzieci: synek (6 lat); córka (27 miesięcy);
Ivy
absolutnie zadomowiona

« Odpowiedz #8 : Wrzesień 26, 2010, 09:30:06 »

Nasza mala obecnie jezdzi Buzzem, ale w garazu czeka na nia Cosatto diablo po starszym bracie. Syn przejezdzil w niej 2 lata i wózek ma sie bardzo dobrze. Bardzo latwo sie go prowadzi, lekki, jedna reka mozna rozlozyc oparcie. Osobiscie jestem z niego zadowolona. Bez namyslu moge go polecic.
tyle że te wózki są potwornie drogie. Powiedziałabym nawet że przesadnie.....są firmy równie dobre a tańsze.
Pozdrawiam.
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
didi
rozmowna(y)

« Odpowiedz #9 : Wrzesień 26, 2010, 10:39:28 »

Zgadza sie- ten wózek moze nie jest najtanszy. Jednak w naszym przypadku bedzie z niego korzystac drugie dziecko, takze koszt nie byl wygórowany. Poza tym tak sie zlozylo, ze nasze dzieci chodza w uzywanych ciuszkach jak równiez korzystaja z wielu dzieciecych akcesoriów typu: lezaczek, lózeczko, zabawki ( równiez uzywane), wiec kupno drozszego wózka nie uszczuplilo w znaczny sposób naszego domowego budzetu.  Oczywiscie mozna kupic  bardzo dobry wózek równiez za nizsza cene. Pozdrawiam.
Dzieci: synek (6 lat); córka (27 miesięcy);
Strony:
1 2 3 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.