Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 3 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Wózek typu parasolka  (Przeczytany 8131 razy)
betti
nowa(y)

Odp: Wózek typu parasolka
« Odpowiedz #20 : Grudzień 28, 2011, 13:32:18 »

ja mam nanuq od jane- parasolka i sobie chwalę, super się składa, dobrze jeździ, kółka kręcą się bez zarzutu, mimo że mój szkrab całkiem sporo już waży Duży uśmiech, miałam wcześniej wózek wielofuncyjny, który szybko poszedł w kąt, ze względy na to ze dużo kosztował - kupilam najtańszą parasolkę (!) Co? rozpadła się po dwóch tygodniach (nie pamiętam już jakiej była firmy) więc postanowiałam zainwestować w lepszą i tą jeżdzę już prawie rok i wszystko jest w jak najlepszym porządku Uśmiech
angelinka
nowa(y)

« Odpowiedz #21 : Luty 16, 2012, 11:18:41 »

też zastanwiam się nad wózkiem jane, możesz coś wiecej o nich powiedzieć?
słodziakowie
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #22 : Marzec 02, 2012, 14:14:15 »

A ile maja Wasze maluchy??
Zosienka0811
1/08/2011 zmienił się nasz świat i Zosię nam dał!
osesek
*

« Odpowiedz #23 : Kwiecień 01, 2012, 17:50:54 »

Piszę bo jeszcze nowy wózek znalazłam... jak parasolka tylko składa się na płask. http://www.(...)/product-pol-950-Wozek-Scooner-Black-Sea-MODEL-POWYSTAWKOWY.html navington scooner. Ten modle jest akurat powystawowy więc nieco tańszy i w sumie rozważam skorzystanie z okazji. Czy ktoś może jeździ?
Dzieci: Zosia (9 miesięcy);
E-mama
nowa(y)

« Odpowiedz #24 : Kwiecień 04, 2012, 11:37:23 »

Ja też mam teraz parasolkę, kiedy jest już w miarę ciepło, nie trzeba przekopywać się przez breję śniegową jeździ się takim wózeczkiem najlepiej. Na zakupy też wygodny, bo przepychanie się tym gigantem wielofunkcyjnym to był jakiś koszmar. Do tego łatwo można ją schować w bagażniku samochodu. Ja mam taką parasolkę jak też ten wózek z ogłoszenia i bardzo sobie chwalę.
Strony:
1 2 3 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.