Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: mamy z Niemiec  (Przeczytany 3381 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
witam
Gość
mamy z Niemiec
« : Sierpień 03, 2010, 15:51:47 »

Witam czy są tu jakieś mamy z okolic Bonn ja mieszkam z mężem od roku w Bornheim koło Bonn mamy synka Alanka.Chętnie bym poznała jakąś mamę na wspólne spacery i pogawędki o naszych pociechach Uśmiech
Ewa
Gość
Odp: mamy z Niemiec
« Odpowiedz #1 : Sierpień 11, 2010, 09:29:30 »

niestety z Bonn nie jestem ale z Idstein. Jesli ktos ma ochote popisac podalam e-mail Mrugnięcie
agnes39
nowa(y)

« Odpowiedz #2 : Sierpień 13, 2010, 08:01:29 »

Witam ja tez jestem mama z Niemiec mieszkam w okolicach Münster,bardzo chetnie nawiaze znajomosc wirtualna z mama z Niemiec.Pozdrawiam
Dzieci: DAVID (3 lata);
0903pati
nowa(y)

hej mama z niemiec
« Odpowiedz #3 : PaĹşdziernik 14, 2010, 07:22:46 »

ja tez jestem mama z niemiec i mieszkam w munster chetnie poznam mame z ktora bede mogla sie zaprzyjaznic jakies spacerki kawa Uśmiech
Witam
Gość
« Odpowiedz #4 : Styczeń 13, 2011, 11:43:20 »

Witam. Ja jestem z Ingolstad:) Może znajdzie się jeszcze jakaś mama z moich okolic?!Pozdrawiam
Komsi
Gość
« Odpowiedz #5 : Styczeń 13, 2011, 14:22:14 »

Düsseldorf, jest ktos?
gosc
Gość
« Odpowiedz #6 : Styczeń 26, 2011, 10:38:05 »

Witam Was Drogie Mamusie  Uśmiech Ja jestem z Karlsruhe jest ktos jeszcze z tych okolic?
ciekawska__13
Gość
« Odpowiedz #7 : Maj 29, 2011, 18:16:20 »

hejka,ja mieszkam w Hamm juz prawie 4 latka i zostane mamä we wrzesniu wlasciwie termin mam na 5 wrzesnia,jesli tutaj sä mamy  z okolic to chetnie nawiążę  kontakt ,;-))
pozdrawiam.
karo
Gość
« Odpowiedz #8 : Maj 30, 2011, 09:13:33 »

Ja mieszkam w Bünde (niedaleko Herfordu) Tez chetnie poznam mamuske,bede miala z kim wypic kawke Mrugnięcie
Ania26
nowa(y)

« Odpowiedz #9 : Wrzesień 03, 2011, 12:12:52 »

witam  Mrugnięcie
ja mieszkam z moimi chlopakami w Dormagen (miedzy Köln a Düsseldorf),
chetnie nawiaze kontakt by pogadac o dzieciach czy nawet wypic pyszna kawke w dobrym towarzystwie:)
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.