Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: siadanie  (Przeczytany 3357 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Sylwik1987
Gość
Odp: siadanie
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 06, 2010, 12:47:17 »

Moj tez jeszcze sam nie siada:(
Ivy
absolutnie zadomowiona

« Odpowiedz #11 : Wrzesień 06, 2010, 12:53:53 »

Moja córka w zasadzie etap siadania ominęła. Usiadła kilka razy i odkryła pełzanie i...siadanie poszło w niepamięć Duży uśmiech Synek sam siadał około 7 miesiąca.
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
Posiomka
Gość
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 15, 2010, 11:06:55 »

Moja córeczka ma 6 i pół miesiąca jeszcze nie siada jak ją sadzam to nie bardzo jej się podoba  woli turlanie po podłodze bo może się przemieszczać  Uśmiech
didi
rozmowna(y)

« Odpowiedz #13 : Wrzesień 15, 2010, 11:20:18 »

Moja corcia siedzi, jak ja posadze ( sama jeszcze nie potrafi usiasc). Natomiast zaczela raczkowac i wstaje w lozeczku. Syn natomiast bardzo pozno zaczol siedziec ale majac 10 miesiecy calkiem niezle chodzil Uśmiech.
Dzieci: synek (6 lat); córka (27 miesięcy);
Sardusia
rozmowna(y)

« Odpowiedz #14 : Wrzesień 15, 2010, 14:29:57 »

Ania, nie przejmuj sie bo kazde dziecko jest inne i kazde rozwija sie w swoim tepie. moj synek robil wszystko na opak inne dzieci siadaly juz w wieku 6 miesiecy a moj stal na prostych nogach i nie chcial siedziec! zanim zaczal siedziec samodzielnie to zaczal raczkowac (w siodmym miesiacu) a na koniec zaczal siadac (prawie 8.5 miesiaca), ale siedzial tez bardzo krotko bo zaraz podnosil sie zeby cos porozrabiac!! Moj Maly dlugo raczkowal, zaczal chodzic bez trzymania sie mebli w wieku 13 miesiecy.

Tosca jak myslisz ze teraz musisz byc w gtowosci to sie przygotuj na to jakTwoje malenstwo zacznie chodzic, wtedy trzeba dopiero uwazac bo wszystko jest interesujace!!
Dzieci: Oliver Adam (35 miesięcy);
incandance
osesek
*

« Odpowiedz #15 : Wrzesień 18, 2010, 13:44:04 »

moj Alan zaczal siedziec miedzy 6 a 7 miesiacem. wtedy tez momentalnie zaczal mi raczkowac i wstawac. teraz sobie chodzi np. przy stole czy łózeczku  Uśmiech

Dzieci: Alanek (28 miesięcy);
aniula85
Gość
« Odpowiedz #16 : PaĹşdziernik 20, 2010, 14:46:21 »

Hej dziewczyny no i mój Alanek nadal nie siedzi tzn. posiedzi troszke podpierając się rączką ale zaraz mu się nudzi.Ale za to raczkuje i wstaje.Umie już przemieszczać się przy meblach.Siadanie  wydaje się dla niego wogóle nie interesujące.Zastanawiam się czy może jest coś nie tak.
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.