Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: rowerek biegowy  (Przeczytany 2090 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
karlinka
super mama

rowerek biegowy
« : Sierpień 14, 2010, 12:37:03 »

Cześć dziewczyny, co myślicie o rowerkach biegowych?
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"

Dzieci: Dominik (3 lata);
sylwana
uzależniona(y)

Odp: rowerek biegowy
« Odpowiedz #1 : Sierpień 16, 2010, 11:50:48 »

ja osobiście mam mieszane uczucia i dlatego Ulka uczy się po staremu najpierw rowerek trzykołowy potem przesiadka na rower z bocznymi kółkami od miesiąca bez bocznych kółek tylko na kiju.

w sklepie oglądałam taki rowerek biegowy nawet Ulka dała sie na nim posadzić i przejechała się kawałek - ten rower był ciężki - wykonany z drewna i naprawdę ciężko się go prowadziło i sam w sobie był ciężki tak wiec z trudem Ulce udawało sie odepchnąć by chwile pojechała i z łapaniem równowagi tez miała kłopot - może to kwestia treningu lub modelu - ale nie było tak jak w reklamie ze usiądzie i pojedzie musiałby sporo się namęczyć by opanować jazdę na tym sprzęcie - wiec chyba lepiej sie pomęczyć na normalnym rowerku
Dzieci: Ulka (6 lat);
kokos
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #2 : Sierpień 16, 2010, 14:54:09 »

witam:)
Na moim osiedlu popularne są właśnie takie rowerki. Zaprzyjażniony dwulatek śmiga na takim: http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=1483802
Ja trochę z przerażeniem patrzę na wyczyny tych małych rowerzystów, bo osiągają prędkości dużo większe niż na typowch rowerkach z bocznymi kółkami Szok
U nas chyba będzie tradycyjnie, jak już przyjdzie pora, bo inaczej mama na zawał zejdzie Mrugnięcie
Dzieci: Krzyś (30 miesięcy);
sylwana
uzależniona(y)

« Odpowiedz #3 : Sierpień 16, 2010, 16:12:12 »

a czyli to kwestia modelu, my przymiarkę to takiego biegowego robiłyśmy jakiś czas temu ale ponieważ nie przypadło nam to do gustu to nawet nie robiłam rozeznania w modelach

jeśli te maluchy tak śmigają na tym, to co z nogami są albo wyciągnięte do przodu albo podkurczone - e jakoś mi się to nie widzi - ja jednak wole tradycyjnie, rower z pedałami  Uśmiech
Dzieci: Ulka (6 lat);
karlinka
super mama

« Odpowiedz #4 : Sierpień 16, 2010, 16:27:16 »

No to masz mniej więcej takie zdanie o tych rowerkach co moja druga połowa Uśmiech Ja jak to ja zachwyciłam się nowością, a mąż mi na to, żebym na forum najpierw popytała  Duży uśmiech
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"

Dzieci: Dominik (3 lata);
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.