Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Czym skorupka za mlodu nasiaknie...  (Przeczytany 5217 razy)
andzia17052007
rozmowna(y)

Odp: Czym skorupka za mlodu nasiaknie...
« Odpowiedz #10 : Styczeń 13, 2010, 18:47:55 »

potwierdzam, basen to swietnia forma rozrywki. mieszkam w małym miasteczku i tu naprawde nic sie nie dzieje, w kierunku takich małych dzieci,oczywiscie. dla starszaków, budowane sa hale sportowe czy boiska.A dla takich malutkich dzieci??? nic , zero. A u nas w miescie jest bardzo duzo osob ktore ma takie male dzieci.

Dzieci: Aleksandra (3 lata);
Justa
entuzjastka(a) forum

Odp: Czym skorupka za mlodu nasiaknie...
« Odpowiedz #11 : Styczeń 15, 2010, 12:39:50 »

To prawda, ze maluszkom, takim podchowanym, sama Mamusia juz niestety nie wystarczy... Widze to po mojej coreczce. Wprawdzie swiata poza mna nie widzi, ale czasem mam wrazenie, ze sie nudzi, tym bardziej zima. Mieszkam daleko od centrum miasta, zasypalo nas sniegiem i niestety nie moge wyjsc z mala na spacer, bo wozek tonie w sniegu, a pchac go jeszcze pod gore, nie ma mowy, raz sprobowalam. Czekam z utesknieniem na roztopy i na przeprowadzke do centrum. Wtedy zaczne z nia chodzic na basen, jak nie bylo sniegu chodzilam z nia do centrum dla maluszkow, gdzie Mamy pija kawusie a dzieci sie bawia, spotykalam sie z kolezankami. Teraz, siedze z nia w domu i czesto nie mam juz pomyslow na zabawienie jej. Pieczatki z ziemniakow jeszcze nie sa brane pod uwage  Mrugnięcie. Karolinka uwielbia nowe miejsca, nawet przychodnie zdrowia, bo tam pelno ludzi  Chichot, lubi bawic sie z kolezankami. Oby wiec szybko snieg stopnial... Jak bedzie starsza, zapisze ja na taniec, juz teraz uwielbia piosenki i kiwa, kolysze sie przy nich, lubi jak z nia tancze. Teraz, jak najwiecej spacerow na swierzym powietrzu i nowych twarzy Uśmiech
Dzieci: Karolinka (3 lata); Natalia (11 miesięcy);
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.