ajania
osesek
|
 |
« : WrzesieĹ 10, 2010, 12:53:25 » |
|
Moja córeczka wkrótce obchodzić będzie 2 urodziny.Rodzina już podpytuje jaki prezencik będzie najlepszy dla Małej.My z mężem również planujemy kupić Patrycji coś fajnego(niekoniecznie drogiego).Macie może jakieś fajne pomysły na prezent dla 2 latki?Co sprawiło frajdę Waszym dzieciom i jest godne polecenia?Za pomysły z góry dziękuję. 
|
|
Ajania Dzieci: Alicja (13 lat); Patrycja (3 lata);
|
|
|
|
karlinka
|
 |
« Odpowiedz #1 : WrzesieĹ 10, 2010, 19:16:59 » |
|
My naszemu dwulatkowi na urodziny zakupiliśmy konika na biegunach, niezłym prezentem są też klocki lego, albo drewniane (natrafiłam na coś takiego i kusi mnie coby nabyć ), a może niech jej zakupią jakieś puzzle dla dwulatka np.coś z tego typu , albo takie (no chyba, że już układa większe) są też takie puzzle dźwiękowe i magnetyczne, albo przekładankę z Ikei, albo coś tego typu a może wózek dla lalek (ale pewnie już ma), a może rowerek zwykły lub biegowy, jakiś fajny zestaw ciastoliny, porządny bębenek, albo pieska na sznurku, moje dziecko ma takiego i jest to jego ukochana zabawka pomysłów jest masa warto poprzeglądać allegro może coś fajnego znajdziesz. Pozdrawiam 
|
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"  Dzieci: Dominik (3 lata);
|
|
|
|
Ivy
|
 |
« Odpowiedz #2 : WrzesieĹ 13, 2010, 07:24:52 » |
|
|
|
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat.... Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
|
|
|
ajania
osesek
|
 |
« Odpowiedz #3 : WrzesieĹ 13, 2010, 09:17:17 » |
|
Dziękuję za wszystkie pomysły-niektóre są świetne.Część zabawek Patrysia już ma np.konia na biegunach,czy wózek dla lali.Rodzinie przedstawiłam pomysły-sami zdecydują co z nich wybrać.My z mężem zdecydowaliśmu kupić Małej pluszowy fotel Myszka Miki,bo Patrycja to urodzony "kocykowiec"-lubi leżeć,siedzieć i przytulać się do pluszaków. 
|
|
Ajania Dzieci: Alicja (13 lat); Patrycja (3 lata);
|
|
|
urbanka
nowa(y)
|
 |
« Odpowiedz #4 : GrudzieĹ 07, 2010, 23:01:39 » |
|
|
|
|
|
|
alaxim
osesek
|
 |
« Odpowiedz #5 : GrudzieĹ 08, 2010, 16:24:18 » |
|
My mamy te puzzle i są o tyle fajne, że jak dziecko na nich się bawi to ma ciepło w pupę. Minus zaś jest taki, że jak jeden puzzel składa się z większej ilości elementów to dziecko może jakiś połknąć. Ja o tym nie wiedziałam i kupiłam takie, które przedstawiają misie. I jak mały zrobił się bardziej kumaty to zaczął wyciągać elementy. Musiałam każdy puzzel od spodu podkleić taśmą. Więc jeżeli już to moim zdaniem najlepsze są z literkami lub cyferkami. Pozdrawiam
|
|
Dzieci: Kacper (29 miesięcy);
|
|
|
|
aniaa
|
 |
« Odpowiedz #6 : GrudzieĹ 09, 2010, 12:11:29 » |
|
cześć ja też mam takie puzzle super są ale musiałam je wynieść bo moje maleństwo je gryzło i bałam się że odgryzie kawałek, miałam literki i cyferki.
|
|
Dzieci: amelka (5 lat); alan (32 miesiące);
|
|
|
|
agstar
|
 |
« Odpowiedz #7 : GrudzieĹ 11, 2010, 21:04:59 » |
|
my też mamy te puzzle i Michał je rozbraja na części, roznosi po całym mieszkaniu i tyle. Teraz pod choinkę kupiliśmy mu katarynkę (zobaczymy czy mu się spodoba).
|
|
Dzieci: Michałek (3 lata);
|
|
|
|
didi
|
 |
« Odpowiedz #8 : GrudzieĹ 12, 2010, 15:43:31 » |
|
Hej, my tez mielismy takie puzzle, tylko ze u nas nie ceszyly sie zainteresowaniem. Pod choinke kupilismy synowi kase z koszykami i mnóstwem produktow( ciagle cos ustawia po katach i bawimy sie w sklep). Fajna rzecza sa warzywka i owoce ( na rzepy), które mozna pokroic na kawalki specjalnym nozem. Mamy nadzieje, ze mu sie spodobaja prezenty.
|
|
Dzieci: synek (6 lat); córka (27 miesięcy);
|
|
|
|
karlinka
|
 |
« Odpowiedz #9 : GrudzieĹ 12, 2010, 16:00:16 » |
|
U nas podobnie. Choć mały z reguły lubi puzzle, akurat te piankowe nie wzbudzają jego zainteresowania. Od dzieciątka dostanie układankę BABY LOGIC i policję lego, liczymy, że mu się spodoba 
|
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"  Dzieci: Dominik (3 lata);
|
|
|