Ja podawałam ten syropek po skończeniu roczku ale nie zauważyłam poprawy apetytu....podawałam również Pikovit 1+ w syropie i też nie zauważyłam poprawy łaknienia,moja córka Helenka ma 15 miesięcy i waży 9200, teraz już nie mam obsesji na punkcie jej wagi i apetytu ale był okres,że non stopliczyłam co zjadła o której zjadła i czy przypadkiem nie za mało.
Jest bardzo ruchliwa i żywotna, daje jej wszystkiego posmakować,pozwalam jej jeść samej nawet gdy wszystko dookoła jest upaćkane e jedzeniu, dość chętnie je domowe zupy tz.krupnik,jarzynową,pomidorową,,,oczywiście porcje jak dla dziecka

Teraz daje jej tran 2,5 ml dziennie, pije nadal mleko modyfikowane więc trzeba bilansować ilośc "zjadanej "wit D.
Dobra rada,,,dużo spokoju i cierpliwości, dziecko samo da Ci znać co mu smakuje, ponadto wizyta u lekarza nie zaszkodzi,powinien zlecić morfologię, badanie moczu,czasem usg brzuszka, albo badanie kału w kierunku pasożytów.
Mam doświadczenia jestem mamą juz 2 niejadka, córka starsza wyrosła z tego teraz spodziewam się 3 dziecka i mam nadzieję,że to trzecie nie da mi tak popalić.