Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 3 ... 6 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Pochwalmy się wielkimi wyczynami naszych dzieci  (Przeczytany 8954 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Małe wielkie osiągnięcia
Gość
Pochwalmy się wielkimi wyczynami naszych dzieci
« : Listopad 16, 2010, 13:54:08 »

Pomyślałam, że tutaj możemy pochwailic się osiągnięciami umiejetnościami i wygłupami naszych szkrabów.

Moja Nadusia ma 14 m-cy i od 3,5 m-ca robi kupkę do nocniczka a jak już na niego klapnie to przy okazji wybawi się wszystkim dookoła i dopiero wtedy schodzi Mrugnięcie
Ivy
absolutnie zadomowiona

Odp: Pochwalmy się wielkimi wyczynami naszych dzieci
« Odpowiedz #1 : Listopad 16, 2010, 15:11:22 »

Brawo Duży uśmiech
Mój synek 2 latka- rozpoznaje kolory Uśmiech śpiewa piosenki Uśmiech mówi proste wierszyki, a kupkę robi do ubikacji, ale to efekt posiadania starszej siostry.
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
EwaP
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #2 : Listopad 16, 2010, 15:32:04 »

Dwulatek? No to mama możesz byc dumna.
Ivy
absolutnie zadomowiona

« Odpowiedz #3 : Listopad 16, 2010, 15:49:39 »

Jestem bardzo dumna, ale to zasługa starszej siostry Uśmiech Ona go wszystkiego uczy, a on jest bardzo pilny bo chce wszystko robić tak jak ona Duży uśmiech
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
didi
rozmowna(y)

« Odpowiedz #4 : Listopad 16, 2010, 16:57:04 »

Fajny temat:) Niezle z tymi kupkami:) A ulubionym zajeciem mojego synka jest rozwiazywanie prostych dzialan matematycznych. Sam przychodzi i prosi, bym mu napisala na kartce (dodawanie) do 20. O a dzis w szkole klaskali mu, bo najladniej napisal literki. Jestesmy z mezem dumni z naszego smyka.
Dzieci: synek (6 lat); córka (27 miesięcy);
majanm
Gość
« Odpowiedz #5 : Listopad 16, 2010, 18:39:06 »

taak napewno, 11 miesięczne dziecko wie kiedy ma na nocnik siadać, jak ją tam sadzasz na cały dzień to w końcu zrobi bo gdzie
EwaP
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #6 : Listopad 16, 2010, 19:12:18 »

taak napewno, 11 miesięczne dziecko wie kiedy ma na nocnik siadać, jak ją tam sadzasz na cały dzień to w końcu zrobi bo gdzie
A niby dlaczego nie? Oczywiście nie woła na każde siku ale na kupkę może, trzeba słuchac swojego dziecka. Przecież widzisz kiedy chce zrobic kupkę i wtredy sadzasz na nocniczek jesli zaczniesz jak już dziecko dobrze siedzi to szybko załapie.
Ivy
absolutnie zadomowiona

« Odpowiedz #7 : Listopad 16, 2010, 19:26:05 »

Po co taki zgryźliwy ton??
Masz się czym pochwalić tak jak w temacie? To pisz. Tu jest właśnie miejsce na chwalenie się Uśmiech
Justa
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #8 : Listopad 16, 2010, 19:31:03 »

Moja corka tez od miesiaca robi kupke i siku na kibelku, sama wola Uśmiech A nie ma jeszcze 2 lat ani starszej siostry Mrugnięcie Język Spiewa, oczywiscie razem ze mna lub piosenkami z plyt lub bajek, super tanczy, lepiej niz nie jedna kilkulatka. Szkoda, ze nie ciagnie jej do ksiazeczek, bo tez chcialabym ja juz uczyc kolorow, liczyc, itp. Sprobuje innych metod.
Dzieci: Karolinka (3 lata); Natalia (11 miesięcy);
m271
rozmowna(y)

« Odpowiedz #9 : Listopad 16, 2010, 19:31:56 »

11 miesięczne dziecko nie ma niestety świadomości swych potrzeb fizjologicznych...każdy lekarz i psycholog dziecięcy o tym powie, najlepiej i najbardziej efektywnie nauka robienia na nocnik przychodzi ok.18-24 miesiąca, wcześniejsze próby to raczej fanaberia rodziców....
Dzieci: Ola (8 lat); Helenka (33 miesiące); Jan (11 miesięcy);
Strony:
1 2 3 ... 6 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.