Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Pochwalmy sie tez smiesznymi zachowaniami milusinskich  (Przeczytany 1777 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
*aneta*
uzależniona(y)

Pochwalmy sie tez smiesznymi zachowaniami milusinskich
« : Listopad 16, 2010, 22:42:33 »

Jak sie chwalic to sie chwalic, usmialismy sie wczoraj po pachy podczas kapieli Alexa, od jakiegos czasu mowi ze tez ma dzidziusia w brzuszku, a wczoraj siedzac w wannie wypial brzuch i stwierdzil ze dzidzius go kopie Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

Dzieci: Alex (3 lata); Alicia (16 miesięcy);
didi
rozmowna(y)

Odp: Pochwalmy sie tez smiesznymi zachowaniami milusinskich
« Odpowiedz #1 : Listopad 17, 2010, 10:38:18 »

Hehehe, dobre. Nasz syn, jak ja bylam w ciazy, to bral poduszke i wkladal ja sobie pod bluzke i udawal ze tez ma dzidzie. A teraz opowiem cos, co jest smieszne ale owego czasu nie bylo mi do smiechu. Otóz lubimy bawic sie we fryzjera. Zawsze jest pianka, szczotki, spinki itp. No i gdy maly mnie tak czesal, czesal i czesal, zrobilo mi sie tak blogo, ze przysnelam. Kiedy sie obudzilam i zaczelam  sprzatac, zobaczylam kepe dlugich wlosów. Kiedy zobaczylam sie w lustrze, plakac mi sie chcialo. Fryzjer obcial mi grzywke z boku, az do samej skóry Płacz. No i co ja mialam zrobic, jak moje dziecko bylo takie dumne z siebie? Czas minal, wlosy odrastaja a i posmiac sie jest z czego.
Dzieci: synek (6 lat); córka (27 miesięcy);
EwaP
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #2 : Listopad 17, 2010, 11:23:01 »

Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech
EwaP
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #3 : Listopad 21, 2010, 08:18:08 »

To co prawda nie jest śmieszne ale niesamowicie mnie wzrusza jak to nasze male stworzenie wdrapie się na tatę i takie przytulone śpi Mrugnięcie

agstar
uzależniona(y)

« Odpowiedz #4 : Listopad 22, 2010, 12:35:06 »

A mój Michałek jest fanem żyrandola u nas w sypialni, a mianowićie ten żyrandol składa sie z takich szklanych wiszących łezek w kolorze bursztynu. Codziennie stoi pod nim i kombinuje jak sie do niego dobrać. Pewnego razu zmieniałam firankę w salonie i Michał skubnął mi pręcik do przesuwania firanki. Po chwili mąż mnie zawołał i okazało się, że nasz syn postanowił "zapolować" na żyrandol. Stał bidulek na łóżku i próbował tym prętem strącić żyrandol. Na szczęście żyrandol był poza zasięgiem. Ale mina z jaką walczył mój Misio była wielka Uśmiech
Dzieci: Michałek (3 lata);
ANIAS
osesek
*

« Odpowiedz #5 : Styczeń 12, 2011, 10:08:37 »

Kuba codziennie karze nam wyciągać odkurzacz i sprzątać, po czym poprawia po nas kiwając głową i kładzie sie na podłodze na brzuszku pchając rurkę odkurzacza pod wszystkie szafki. Jest to zabawne , szczególnie dlastego, że Kuba jeszcze nie mówi i swoje niezadowolenie ze sprzątania pokazuje nam gestami rąk i główki. Mam nadzieje, że jak będzie starszy to będzie nadal takim czyściochem:).
Dzieci: kubuś (34 miesiące);
marta18
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #6 : Luty 21, 2011, 19:58:36 »

mój synek też jeszcze nie mówi... ostatnio gadałam z nim i zapytałam kto jest największym przystojniakiem na świecie, a on odpowiedział "JA". myślałam że sie posikam, narcyz mi rosnie Mrugnięcie

Dzieci: Jasio (27 miesięcy);
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.