Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Słodycze  (Przeczytany 1519 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Kinderek
Gość
Słodycze
« : Listopad 27, 2010, 20:50:42 »

Czy dajecie swoim pociechom słodycze? Jak tak to jak często?. Moja mała uwielbia SPAM, ale staram się jej nie dawać zbyt często, jak to jest u Was?
Ankaa
Gość
Odp: Słodycze
« Odpowiedz #1 : Listopad 28, 2010, 20:57:45 »

Witam Uśmiech Ja mojemu synkowi od czasu do czasu dam kawałek czekoladki ale gorzkiej, uważam, że taka jest zdrowsza od mlecznej. Myślę, że nadmiar słodyczy szkodzi i przyczynia się do nadwagi. Staram się odmawiac synkowi słodyczy chociaż jest ciężko ale jego zdrowie jest dla mnie najważniejsze lepiej dac jakiś dobry owoc. Chichot
EwaP
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #2 : Listopad 29, 2010, 09:27:18 »

Moja mala ma 14 m-cy wiec nie daję.
aniaa
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #3 : Listopad 30, 2010, 12:42:52 »

jeny ja to makabre ostatno przechodziłam z dziatkami bo od rana chcieli moje dzieci słodkim faszerować! mieszkamy razem musze zaznaczyć! wyjaśniłam im że starszej od czasu do czasu mogą dać słodkości ale po obiedzie a temu małemu ja sama dam od czasu do czasu troszke! wyjaśniłam im że wolałabym żeby zamiast słodyczy kupili im jakiś owoc bo to zdrowsze i nie zaszkodzi a czekolada może! no i wyszło tak że dostają ciągle owoce siatami takze ja tez moge się zajadać bo dziadkom nie wyjaśnisz ze dzieci nie zjedzą całej siaty owoców. Mrugnięcie
Dzieci: amelka (5 lat); alan (32 miesiące);
officemama
osesek
*

« Odpowiedz #4 : Styczeń 09, 2011, 21:49:34 »

Ostatnio przerzuciłam się ja sama i mój mały na słodycze witariańskie, bo wydają się najlepszą i najzdrowszą opcją, tym bardziej, że synek nie może jeść wielu produktów, których witariańskie słodycze nie mają w składzie.

Znajomi dają dzieciakom słodycze nafaszerowane cukrem i barwnikami i widać jak to się odbija na ich zdrowiu i rozwoju Smutny
Dzieci: Marcel ;
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.