Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Nawilzacz powietrza  (Przeczytany 1472 razy)
*aneta*
uzależniona(y)

Nawilzacz powietrza
« : Listopad 30, 2010, 20:32:31 »

Zbieram sie do zakupu nawilzacza, przegladnelam ebay i amazon ale tyle tego ze ciezko zdecydowac.
Czy ktos z was moze polecic jakies konkretne albo przestrzec przed niewypalem?
Z gory dzieki!

Dzieci: Alex (3 lata); Alicia (16 miesięcy);
Ivy
absolutnie zadomowiona

Odp: Nawilzacz powietrza
« Odpowiedz #1 : Grudzień 01, 2010, 09:35:49 »

O raju! Już niedługo będzie maleństwo Duży uśmiech ale szybko zleciało......trzymam kciuki za łatwy, spokojny poród.
Co do nawilżacza to ja mam boneco i jestem bardzo zadowolona. Oczywiście są różne modele dostosowane do wielkości pomieszczenia. U mnie jest ten wkład srebra który utrzymuje wodę w czystości- bez bakterii i zarazków. Filtr odwapniający trzeba wymieniać co około 3 miesiące. Jest bardzo prosty w obsłudze, można ustawiać poziom nawilżenia i jak wilgotność jest ok automatycznie się wyłącza,tak samo można ustawić czas nawilżania,poziom mgiełki i temperaturę i wiele innych Uśmiech
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.