Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: POMOCY!  (Przeczytany 1386 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
doska
Gość
POMOCY!
« : Grudzień 01, 2010, 20:34:18 »

Pomocy! Potrzebuję wsparcia psychologa albo psychiatry,kogo kto mi pomoże w moich problemach natury psychicznej.Jestem kłębkiem nerwów,a wszystko rozchodzi się o męża,i pieniądze a raczej ich brak.Szczegóły napiszę gdy się ktoś odezwie na mój apel.Mogę narazie napisać,że mam troje dzieci,jestem na wychowawczym,mąż na rencie.Najmłodszy synek ma roczek.
Pomocy!!!!!bo wyląduję w psychiatryku.
Ivy
absolutnie zadomowiona

Odp: POMOCY!
« Odpowiedz #1 : Grudzień 01, 2010, 22:17:45 »

Nie wiem kochana czy znajdziesz tu jakiegoś psychologa. Może warto iść do przychodni i poprosić o wsparcie psychologa. Ze swojego doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że te rozmowy naprawdę pomagają. I tego Ci życzę. A jeśli potrzebujesz pomocy np.ubranka itp.to naprawdę nic się nie krępuj tylko pisz tutaj- http://forum.osesek.pl/index.php/topic,267.0.html
sądzę, że znajdą sie dobre osoby które chociaż w ten sposób pomogą.
Trzymam kciuki
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
aniaa
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #2 : Grudzień 02, 2010, 14:35:49 »

jeżeli chcesz się wygadac to napisz do mnie, nie jestem psychologiem ale moge się wysłuchac i ci doradzić jak będe w stanie.
Dzieci: amelka (5 lat); alan (32 miesiące);
ola
nowa(y)

« Odpowiedz #3 : Grudzień 29, 2010, 00:23:04 »

Zgadzam się koniecznie do psychologa naprawdę pomaga...Mi pomogło.
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.