Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 2 3 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: po porodowe wspominki  (Przeczytany 8839 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mama michala :)
nowa(y)

Odp: po porodowe wspominki
« Odpowiedz #20 : Lipiec 19, 2010, 09:46:57 »

Witam mamusie !! ja swoj porod wspominam bardzo dobrze :)rodziłam w Holandii mialam fantastyczna opieke ,trafila mi sie super polozna, do ostatniej chwili byłam w domu ,zaczęło sie o 9 wieczorem miałam male bule i troszkę odchodziły mi wody zadzwoniliśmy po położną ,Nani (tak miala na imie ) stwierdziła, ze to dopiero 3 cm i ze mamy jeszcze czas Uśmiech w razie czego urodze w domu UśmiechUśmiech(taki żarcik ,chociaż tu poród domowy jest normalka ) .poszliśmy spać ,ele zaczęło bolec coraz częściej i mocniej ,zapisywalam sobie czestotliwosc ,po jakims czasie zrobilo sie goraco ,przyjechała położna no i bylo juz 7 cm wiec wsiedliśmy w autko i do szpitala Uśmiech prawie na sygnale Uśmiech . Wszystko potoczyło sie sprawnie i szybko Uśmiech nie powiem ze bylo lekko ale bylam z siebie dumna o godz 7.59 :)urodziłam bez znieczulenia silami natury slicznego synka UśmiechUśmiech polozyli mi go na brzuchu ,niesamowite uczucie !!! potem do cycucha:) od razu wiedział co robić Uśmiech.potem zbadali kruszyne 10-10:):)ubrali i tatus mogl sie cieszyć i nosic na rekach Uśmiech wypiliśmy szampana Uśmiech ja soczek Uśmiech Uśmiech Jak juz polozna skończyła szycie wzięłam prysznic i mogliśmy jechać do domku UśmiechUśmiechUśmiech,przez tydzien przychodzila do mnie pielęgniarka. zeby pomoc przy dziecku i badać mnie czy wszystko ok:) Teraz jestem najszczęśliwszą mama na świecie :)Michas rozwija sie wspaniale i jest kochanym dzieckiem UśmiechUśmiech:)MACIERZYŃSTWO JEST SUPER!!!!!
Ela i Michalek:)
Dzieci: Michalek (26 miesięcy);
Strony:
1 2 3 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.