Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Bactrim - pomocy  (Przeczytany 1937 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tosca
rozmowna(y)

Bactrim - pomocy
« : Grudzień 14, 2010, 11:02:38 »

Witam, pomóżcie moje Drogie.
Byłam wczoraj z moim Markiem u lekarza (Swoją drogą nie lubie tej kobiety, ale żaden lekarz nie chciał przyjść do domu, nawet prywatnie! Paranoja), kaszle, katar go męczy, gorączka. Zapisała nam całą furę leków, Ibum, Drosetux, Tantum Verde, jakieś krople do uszu i między innymi Bactrim, gdzie ulotka przeraziła mnie ilością skutków ubocznych, a i opinie w internecie nie są zbyt pochlebne. Co Wy sądzicie na ten temat, podać, czy odpuścić? Jakieś doświadczenia z tym lekiem?
Dodam tylko, że płuca i oskrzela są czyste, infekcja zatrzymała się na krtani.
Dzieci: Marek (29 miesięcy);
aniaa
entuzjastka(a) forum

Odp: Bactrim - pomocy
« Odpowiedz #1 : Grudzień 14, 2010, 11:13:35 »

moja kuzynka miala ten lek i go chwaliła ale ja bym do niej na twoim miejscu zadzwoniła i się zapytała jeszcze raz jej albo jakiejś innej lekarki  z przychodni!
Dzieci: amelka (5 lat); alan (32 miesiące);
Ivy
absolutnie zadomowiona

Odp: Bactrim - pomocy
« Odpowiedz #2 : Grudzień 14, 2010, 13:40:09 »

Witam, pomóżcie moje Drogie.
Byłam wczoraj z moim Markiem u lekarza (Swoją drogą nie lubie tej kobiety, ale żaden lekarz nie chciał przyjść do domu, nawet prywatnie! Paranoja), kaszle, katar go męczy, gorączka. Zapisała nam całą furę leków, Ibum, Drosetux, Tantum Verde, jakieś krople do uszu i między innymi Bactrim, gdzie ulotka przeraziła mnie ilością skutków ubocznych, a i opinie w internecie nie są zbyt pochlebne. Co Wy sądzicie na ten temat, podać, czy odpuścić? Jakieś doświadczenia z tym lekiem?
Dodam tylko, że płuca i oskrzela są czyste, infekcja zatrzymała się na krtani.
Myślę, że najważniejsze jest zestawienie razem wszystkich leków. Odstawienie jednego może przedłużyć chorobę. Jeśli masz wątpliwości to lepiej iść do innego lekarza, ale nie odstawiać jednego z leków na własną rękę. Co do skutków ubocznych- każdy lek ma ich masę. Zawsze muszą być wymienione.
Sosowanie każdego leku wymaga obserwacji dziecka.
Pozdrawiam i życzę zdrowia.

Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.