Nag��wek Nag��wek SklepPortal
Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: zadziwienia, czyli czym zaskakuja nas nasze dzieci  (Przeczytany 2551 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
karla
Gość
zadziwienia, czyli czym zaskakuja nas nasze dzieci
« : Maj 16, 2009, 16:25:14 »

czesto jezdzac z corka samochodem slucham swoich ulubionych plyt, i jakiez bylo dzis moje zdziwnienie kiedy moja 4 letnia corcia zaspiewala calutka piosenke Kultu "6 lat później" - jechalam samochodem z rozdziawiona paszczą UśmiechUśmiechUśmiech
sylwana
uzależniona(y)

Odp: zadziwienia, czyli czym zaskakuja nas nasze dzieci
« Odpowiedz #1 : Maj 20, 2009, 09:09:39 »

mnie najbardziej zdziwiło kiedy pierwszy raz moja córeczka wykonała numer z samodzielnym czytaniem.
kiedy miała niecałe dwa lata wzięła książeczkę z serii takich małych z jednym wierszykiem i recytowała wiersz z pamięci przewracając w odpowiednim momencie kartki.

Dzieci: Ulka (6 lat);
Ivy
super mama

« Odpowiedz #2 : Maj 20, 2009, 10:19:49 »

mnie najbardziej zdziwiło kiedy pierwszy raz moja córeczka wykonała numer z samodzielnym czytaniem.
kiedy miała niecałe dwa lata wzięła książeczkę z serii takich małych z jednym wierszykiem i recytowała wiersz z pamięci przewracając w odpowiednim momencie kartki.

O rany! Ale masz zdolniachę Uśmiech Moja ma dwa i pół roczku i dopiero zaczyna uczyć się na pamięć. Jak miała dwa latka pamiętała tylko fragmenty Uśmiech
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
Dzieci: Córka (5 lat); Syn (3 lata);
Ivy
super mama

« Odpowiedz #3 : Maj 20, 2009, 10:21:25 »

A zaskoczyła mnie ostatnio jak narozrabiała i ja jej zaczęłam tłumaczyć że tak nie wolno i tak dalej a ona mi odpowiedziała MAMA NIE GADAJ.........ta......troszkę mnie zatkało.... Duży uśmiech
Współczesny rodzic często nie wychowuje dziecka, ale je hoduje. Jak piękny egzotyczny kwiat....
u-boot
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #4 : Maj 20, 2009, 11:42:04 »

jak slysze "mama/tata nie gadaj" to mi rece opadaja - mam tak samo i ten sam tekst

domyslalem sie ze to kiedys uslysze, ale nie spodziewalem sie ze tak wczesnie Uśmiech
mamuska
Gość
« Odpowiedz #5 : Maj 20, 2009, 20:09:59 »

mój synek miał wtedy ok roczku i mówił pierwsze niewyraźne słówka,ale gdy dałam mu do jednej rączki ciasteczko, to przełożył do drugiej i chciał kolejne, dałam, i chciałam dać trzecie ciasteczko - wtedy popatrzył zdziwiony na rączki i na mnie i mówi " nie da sie" . świetnie to wyglądało  Mrugnięcie
Ivy
super mama

« Odpowiedz #6 : Maj 28, 2009, 19:41:01 »

Mój synek 8 miesięczny cały czas "mówi" papapa tata baba bubu da na jedzonko Uśmiech a mama nie  Smutny i wyobraźcie sobie, że 26 maja usłyszałam mama mama Duży uśmiech mój synuś kochany Duży uśmiech
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.