Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Jedna pierś mniejsza....  (Przeczytany 3249 razy)
aneta83
nowa(y)

Jedna pierś mniejsza....
« : Grudzień 30, 2010, 23:36:29 »

witam...
mam problem od jakiegos czasu zauważyłam że moja prawa piers jest o 2 rozmiary niejsza od lewej , karmie juz 6 miesiac i mały nie chce jesc z tej mniejszej piersi i mam niewiele pokarmu w niej, natomiast martwie sie czy rozmiar piersi wróci do normy czy czy tak mi zostanie po zakończeniu karmienia???

aneta
Dzieci: Jakub (21 miesięcy);
karlinka
super mama

Odp: Jedna pierś mniejsza....
« Odpowiedz #1 : Grudzień 31, 2010, 11:29:10 »

Cześć!  nie martw się po zakończeniu karmienia wszystko wróci do normy. Ta pierś jest mniejsza, bo jest w niej mniej mleczka i tyle. Czasem zdarza się, że dziecko wybiera sobie jedną pierś i tylko z niej chce pić. Moja koleżanka prawie dwa lata karmiła córeczkę tylko jedną piersią, po zakończeni karmienia jej biust wygląda normalnie  Uśmiech Pozdrawiam
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"

Dzieci: Dominik (3 lata);
didi
rozmowna(y)

« Odpowiedz #2 : Grudzień 31, 2010, 18:41:41 »

Dokladnie, nie ma co sie zamartwiac. Karmilam synka z obu piersi a i tak byly niesymetryczne. Po zakonczeniu karmienia wszystko wrocilo do normy.
Dzieci: synek (6 lat); córka (27 miesięcy);
aneta83
nowa(y)

« Odpowiedz #3 : Styczeń 01, 2011, 16:08:05 »

Świetnie dziekuje bardzo za odpowiedzi, bo naprawde sie martwiłam, zreszta, sam fakt, że jedna piers jest mniejsza to i to o 2 rozmiary to nie fajna sprawa, bo strasznie źle sie czuje z tym, gdyz jest to bardzo widoczne, także mam nadzieje że wszystko wróci do norym, a nawet wydaje mi sie, że ta mniejsza pierś jest jeszcze mniejsza niz przed ciążą....albo jest taka róznica , że jestem przerważliwiona:)
ale dzieki za rady
[/b][/color]
Dzieci: Jakub (21 miesięcy);
agstar
uzależniona(y)

« Odpowiedz #4 : Styczeń 06, 2011, 09:33:42 »

Hej, ja też tak miałam, a żeby to zatuszować, to wkładałam dwie wkładki laktacyjne do miseczki biustonosza z tą mniejszą piersią. Po zakończeniu karmienia, wszystko wróciło do normy.
Dzieci: Michałek (3 lata);
officemama
osesek
*

« Odpowiedz #5 : Styczeń 09, 2011, 17:10:30 »

Też tak miałam Mrugnięcie Prawa była większa i mały zawsze się cieszył jak ją dostawał, bo wiedział, że będzie więcej mleczka Uśmiech nie przejmuj się, karm dwoma, po karmieniu wrócą do siebie.
Dzieci: Marcel ;
ja
Gość
« Odpowiedz #6 : Styczeń 29, 2011, 10:42:59 »

No niestety ja też tak mam ;( Dwie piersi w różnych rozmiarach ;( I też wydaje mi się, ze ta mniejsza pierś jest mniejsza niż przed ciążą. Wyglądają cycuszki strasznie. Głupio się z tym czuję. Wstyd mi rozebrać się przed mężem. Zaczęłam przystawiać małego do tego sflaczałego cyca, ale nie widzę, zeby był większy ;( mam nadzieję że wrócą do swojego rozmiaru a przede wszystkim że rozmiar się wyrówna w obydwu piersiach
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.