Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Prosze o rady!  (Przeczytany 1309 razy)
sisia1987
nowa(y)

Prosze o rady!
« : Styczeń 03, 2011, 11:27:10 »

Witam

Mam 4 miesiecznego synka. Od czego zaczac poszerzac mu diete? Dodam, ze karmie piersia na zadanie... i od paru dni daje mu kaszke, gdyz chyba mu moje mleko nie wystarcza. Moglby caly dzien wisiec na cycu, po porcji kaszki jest radosny, pobudzony, chetny do zabawy. Co mu  dawac? Proszee o radyyy. Pozdrawiam
Dzieci: Olaf (20 miesięcy);
aniaa
entuzjastka(a) forum

Odp: Prosze o rady!
« Odpowiedz #1 : Styczeń 03, 2011, 13:41:05 »

Cześć ja bym na twoim miejscu dalej dawala mu kaszke i spróbowala dać mleczko modyfikowane jak się nie najada. Możesz dać małemu już jabłuszka troszeczke lub marchewke. wejdz na temat rozszerzania diety na naszym osesku tam jest opisane wszystko. co kiedy w diecie maluszka od czego zacząć! pozdrawiam!
Dzieci: amelka (5 lat); alan (32 miesiące);
agstar
uzależniona(y)

« Odpowiedz #2 : Styczeń 06, 2011, 09:28:28 »

Ja też polecam schemat oseskowy. ściśle się go trzymałam i jest najlepszy jaki znalazłam w momencie rozszerzania diety u Michała.
Dzieci: Michałek (3 lata);
beata29
nowa(y)

« Odpowiedz #3 : Styczeń 07, 2011, 21:40:54 »

Witam...
Mam 8miesieczna coreczke i nie moge sobie poradzic z jej karmieniem Smutny chcialabym ja oduczyc nocnych karmien...bo w tej chwili potrafi budzic sie na mleko 2-3razy w ciagu nocy...probowalam oszukiwania herbatka ,zageszczania wieczornego posilku ale nic z tego..moze ktoras z was pomoze :-*pozdrawiam...
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.