Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Brak miesiaczki  (Przeczytany 2860 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
didi
rozmowna(y)

Brak miesiaczki
« : Styczeń 04, 2011, 18:07:24 »

Hej dziewczyny. Od porodu minal prawie rok a ja wciaz nie mam okresu. Nadal karmie piersia nż. Oczywiscie troszke sie zaczelam tym martwic, poniewaz nie spotkalam sie jeszcze z tak dluga przerwa. Chcialam zapytac czy znacie takie przypadki?
Dzieci: synek (6 lat); córka (27 miesięcy);
aniaa
entuzjastka(a) forum

Odp: Brak miesiaczki
« Odpowiedz #1 : Styczeń 04, 2011, 18:31:11 »

cześć didi! ja jak karmiłam córke to też nie miałam okresu pojawił się jak skończylam karmić czyli po 10 miesiącach. pozdrawiam.
Dzieci: amelka (5 lat); alan (32 miesiące);
Ewi86
entuzjastka(a) forum

« Odpowiedz #2 : Styczeń 04, 2011, 20:33:46 »

Witaj. Ja karmię ponad 9 miesięcy i też jeszcze nie miesiączkuję. Moja mama mnie karmiła ponad rok i zaczęła miesiączkować dopiero po roku. Mojego brata karmiła 1,5 roku i przez cały okres karmienia nie miała miesiączki. Ja tym się nie martwię, tylko cieszę wolnością.  Ale moja ciocia, siostra mojej mamy, miesiączkowała cały okres karmienia. To zależy od kobiety. Widocznie Ty należysz do tych, które nie miesiączkują podczas karmienia. Uśmiech
Dzieci: Emil (25 miesięcy);
karlinka
super mama

« Odpowiedz #3 : Styczeń 04, 2011, 21:01:44 »

Cześć! Ja karmiąc synka tylko i wyłącznie piersią dostałam okres po 5 miesiącach i powiem Wam szczerze, że dla mnie to było za wcześnie bo liczyłam na dłuższą przerwę Uśmiech natomiast moja kuzynka karmiąca córkę równie intensywnie jak ja syna zaczęła miesiączkować równo rok po urodzeniu dziecka, tak więc nie ma reguły... Nie masz się czym martwić Didi tak bywa  Uśmiech
"Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka"

Dzieci: Dominik (3 lata);
didi
rozmowna(y)

« Odpowiedz #4 : Styczeń 05, 2011, 12:30:45 »

Hej dziewczyny. Dzieki wielkie za odpowiedz. Syna karmilam 2 lata a okres wystapil po 6 miesiacach po porodzie, tym razem to juz prawie rok. Ale spoko, dzis odwiedzilam lekarza i powiedzial, ze bywaja przypadki, gdzie okres nie pojawia sie przez 2 a nawet 3 lata Szok. Poza tym jest wszystko w nalezytym porzadku, takze juz sie nie martwie. Pozdrawiam.
agstar
uzależniona(y)

« Odpowiedz #5 : Styczeń 06, 2011, 09:13:14 »

ja też przez równo rok nie miałam miesiączki. Pierwsze dwie były bezbolesne nawet (ale za to baaaaardzo obfite).
Dzieci: Michałek (3 lata);
lukasek
rozmowna(y)

« Odpowiedz #6 : Styczeń 06, 2011, 19:47:52 »

ja dostalam miesiaczke miesiac po porodzie a potem nic az do teraz,a wciaz karmie piersia.lekarz mowi ze to normalne,tez sie tym martwilam.ciesze sie ze wciaz nie mam Uśmiech
Dzieci: Kacper (32 miesiące);
didi
rozmowna(y)

« Odpowiedz #7 : Styczeń 06, 2011, 20:27:39 »

Tez sie ciesze, ze nie mam Uśmiech Poprostu wydawalo mi sie to troche dziwne, ze tak dlugo, ale wcale mi sie nie spieszy. Jest ok , tak jak jest.
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.