Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: popołudniowy płacz  (Przeczytany 1177 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ewi86
entuzjastka(a) forum

popołudniowy płacz
« : Luty 03, 2011, 17:51:55 »

Witajcie,
mam od prawie miesiąca problem. Właściwie to wcześniej to również się zdarzało, ale nie tak często jak teraz. Mój synek po spaniu popołudniowym zawsze budzi się i płacze. Dokładnie to najpierw się śmieje troszkę a po jakiejś 1-2 minutach zaczyna płakać. Podczas płaczu noszę go i odkładam na przemian, bo się odpycha ode mnie, wypina plecki do tyłu. Widzę, że chce się pobawić, gdzieś stanąć, ale coś mu przeszkadza. Nie mam pojęcia o co chodzi. Próbowałam już różnych wersji podczas jego snu: jasno - ciemno, ciepło - chłodno, ciszej - głośniej i wiele innych. Na początku myślałam, że to ząbki, ale ząbek się przebił, kolejnego nie widać, a płacz pozostał. Już nie mam pomysłu o co może chodzić. Z dnia na dzień mam coraz mniej cierpliwości i denerwuję się, że nie wiem o co chodzi. Podaję synkowi koperek, poza tym nic nowego nie wprowadziłam do jego diety. Dodam, że po około pół do godziny płaczu zasypia dalej na moich rękach. Czy któraś z Was miała podobny problem? Co to może być?? Pomóżcie, już nie wiem o co chodzi i nie daję rady wytrzymać tego płaczu. Czasami myślę, że nie chce mnie już widzieć i to ja jestem przyczyną tego płaczu.  Płacz
Dzieci: Emil (25 miesięcy);
mamaoli
rozmowna(y)

Odp: popołudniowy płacz
« Odpowiedz #1 : Luty 03, 2011, 22:36:27 »

Gdy ja miałam takie problemy - płacz popołudniami i nie wiadomo czemu, to zazwyczaj były to ząbki - nawet jeśli nie było nowego widać. gdy płaczliwy okres się kończył to od razu w buzi pojawiał się nowy ząbek...
Dzieci: Ola (30 miesięcy);
Strony:
1 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.