Nag��wek Nag��wek SklepPortal
reklama

Strony:
1 2 Do dołu
Wyślij
AutorWątek: Nieprzespana noc....  (Przeczytany 3413 razy)
Niksa87
nowa(y)

Odp: Nieprzespana noc....
« Odpowiedz #10 : Marzec 22, 2011, 23:15:22 »

Dla mnie to jest bzdura, żeby słuchać jak dziecko płacze. Moja Dagmara ma rok i cały czas sie budzi, i za każdym razem dostaje mleczko. Mi się wydaje że z biegiem czasu dziecko samo się przestawi że będzie przesypiało całe noce. Mojej Dagmarce już teraz sie zdarza że prześpi całą noc a czasami też sie budzi dwa razy, i też daje jej herbatkę. Trochę cierpliwości  Mrugnięcie
Dzieci: Dagmara (26 miesięcy);
Grzanka
sympatyczka(k) forum
**

« Odpowiedz #11 : Marzec 23, 2011, 11:52:06 »

Skoro Twój synek przybiera prawidłowo, to nie ma takiej opcji, że nie wystarcza mu Twojego pokarmu, moim zdaniem po prostu chce być blisko mamy, przytulać się do cycia i czuć ciepło od Ciebie Uśmiech
Pozdrawiam
Dzieci: Wojtuś (16 miesięcy);
kasiiia0
nowa(y)

« Odpowiedz #12 : Listopad 08, 2011, 09:25:36 »

Wiesz co mam podobny problem z tym ze moja mala ma prawie 14 miesiecy od samego poczatku byla na butli zazwyczaj nie mielismy probl;emu z nia w nocy gdyz przesypiala cale noce tzn gdy byla mniejsza do chyba ok 6 miesiaca sie budzila i dostawala mleko poznije juz nie niestety teraz od jakiegos czasu ostatnio prawie regularnie sie budzi w nocy nie wiem dlaczego po prostu nie chce jej sie spac i tak z 2 godziny marudzi i wstaje tez staram sie aby nie pila w nocy ale czasami przyznaje ze do swietego spokoju podajej jej mleko bo mysle ze po tym zasypia ale nie zawsze wiec nie wiem w czym tkwi problem z mlekiem robilam tak i tak robila moja bratowa aby oduczyc dziecka picia mleka nocnego podawala z dnia na dzien o jedna miarke mleka mnie tzn nr 150ml wody 4 lyzeczki mleka nastepna noc 150ml wody 3 lyzeczki mleka i pozniej podawala malemu sama wode w nocy.Pozdrawiam
Strony:
1 2 Do góry
Wyślij

Skocz do:  

logowanie

Zapomniałeś hasła?
logowanie ostatnie posty logowanie
logowanie

copyright © osesek.pl Osoba zamieszczająca wypowiedzi naruszające prawo lub prawa osób trzecich może z tego tytułu ponieść odpowiedzialność karną lub cywilną. Osesek.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum.